Dode bij ongeval met tractor op Beverwijks sportveld

Een man is dinsdagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval met een tractor op een veld van Sportpark Adrichem aan de Adrichemlaan in Beverwijk. De politie heeft het veld met lint afgezet en voert een onderzoek uit.

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Afschuwelijk ongeluk. Sterkte aan de nabestaanden.
valmet 605
Verschrikkelijk. Sterkte aan alle nabestaanden en iedereen er omheen. (Het lijkt alsof er een grasbeluchter achter de trekker hangt)
walker1
Uiteraard zeer triest, maar ik vraag me wel af hoe dit heeft kunnen gebeuren? Is die man van een rijdende trekker gestapt? Zoals ik het filmpje begrijp is de trekker zonder bestuurder tegen het goal tot stilstand gekomen en is de man achter de trekker gevonden.
radium45
@walker1 als hij ook nog die vertidrain machine over zijn buik heeft gehad is het meteen einde oefening, die pennen gaan normaal 40 diep de grond in. Sterkte aan de nabestaanden en weer diep respekt voor het medisch personeel en politie.
Fast Eddy
@radium45

Precies
Fast Eddy
@radium45

Dat was mijn eerste gedachte ook al. Dat met de vertidrain.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1