Illustratie van:

Case International 956 XL - Handrem doet niet veel meer

De handrem doet niet veel meer. Met afstellen is niets meer te winnen.
Handrem mechanisme van een Case IH 956XL zit in de achterbrug.
Hoe kun je dit vernieuwen?

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Cabine en hefdeksel eraf halen .
Dan kun je al zien in wat staat deze is ( is een remband rond het diffirentieel ) .
Als deze slecht is , losmaken en vervangen .
Losmaken is wel niet simpel , trompet rechts volledig verwijderen en evt de voeler (sens-o-draulic) onderaan versnellingsbak demonteren .
+1
houthandel1056
Hier gewoon de lange stang overmidden geslepen, ingekort en weer aan elkaar gelast, kun je weer een tijd vooruit
ErDee
@houthandel1056 beun de haas werk oo zijn best. Er zit een afstelmogelijkheid aan de bediening richting remband als het goed is.
wezel844-s
@houthandel1056 dan krijg je ook flink wat gruis in de bak want dan is het ijzer op ijzer en dat vind je transmissie olie pomp niet zo leuk je zult niet de eerste zijn die heel de pomp en stuurblok van de 4 wiel aandrijving kapot heeft daardoor en dat is een hele dure reparatie
wezel844-s
Het kan zijn dat je voering zo dun is dat die op is en af is gebrokkeld. Het kan ook zijn dat je handrem trommel kapot is. Je zal de hef deksel er af moeten halen om te kunnen zien wat het probleem is. Het mechanisme krijg je namelijk niet los van buiten af en van binnen kun je niks afstellen. Eventueel heb ik nog diversen onderdelen hiervan liggen en zou het ook voor je kunnen maken stuur maar een mailtje naar wessel.schepers.ws@gmail.com als je interesse hebt.
Rood bloed
Is me allemaal te veel werk, ik denk dat een paar wielklossen, indien nodig, maar voor handrem moeten spelen. Nog bedankt voor de reacties.
rommert14
@Rood bloed Ja, ik heb ook een tegel liggen op de plek waar ik de mengwagen moet laden 😂

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 956 XL en hebben de trefwoorden handrem en achterbrug geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN