Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - Hoeveel olie moet er in het stuurhuis?

Ik heb zonet de lagers van mijn stuurhuis vernieuwd ... Hele karwei, maar met succes volbracht. Nu nog olie (SAE 80), maar weet iemand ook hoeveel er juist in moet?

Deel dit topic

Reacties

basia
Helemaal vol ; tot de vulplug dus .
Vetzak13
OK, bedankt @basia ... Ik gok dat er zo"n litertje ingaat?
basia
@Vetzak13

Het is zo.n "ingebouwd" stuurhuis ? Dan zit je zo rond de liter vermoed ik .

Is het een los , opgebouwd stuurhuis , zal het wat minder zijn .
Vetzak13
@basia Het is inderdaad ingebouwd ... wat niet echt handig was... 😄
Fendt6inlijn
0,75 l SAE80
Vetzak13
@Fendt6inlijn Bedankt voor de info!
Colle
@Vetzak13 Heb jij het stuurhuis kunnen vullen? Op die van mij kan ik hem niet vullen omdat er onderaan een opening zit die niet toe gemaakt kan worden, alle olie loopt zo in de koppelings-kamer.
Vetzak13
@Colle Ja hoor, maar ik snap je probleem. Onderaan zit inderdaad een klein gaatje ... naar ik vermoed liep daar de bedrading door voor de claxon. Je moet dus op zoek naar iets om te dichten. De lokale Fendt-dealer hier heeft me een simpel plastiek dopje gegeven dat er perfect in paste. Wel even checken of er toch geen olie meer doorloopt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
16