New Holland TM 165 - Lucht in leiding retour van brandstofpomp naar tank

Hallo,
al een tijdje begint mijn tm 165 slechter te starten. Nu zag ik dat er veer lucht in de retourleiding van de brandstofpomp naar de tank zit. Als je hem start is het net een schuim dat hierdoor komt maar na een tijdje is het weer gewoon brandstof. Hebben jullie een idee aan wat dit kan liggen?
Alvast bedankt
toon13

Reacties

nhmonteur
Haal de tankzender er maar eens uit, er wil nog wel eens een scheurtje in het plastic komen waar de aanzuigbuis in zit, de trekker loopt dan wel maar stottert en je ziet veel lucht in het systeem.
Fordje4600
@nhmonteur wij hadden met onze tvt dat hij goed liep en dan slecht liep ook sloeg hij steeds af als je ging rijden kan dat ook een retourleiding zijn?
toon13
@nhmonteur Er stond inderdaad een scheurtje in... dit is nu terug gemaakt maar er blijft lucht inzitten. Als je hem dan stil legt dan zie je de luchtbellen van de pomp naar de tank lopen.
toon13
@nhmonteur ik wil nog even toevoegen dat na een tijd de retourleiding gewoon helemaal leeg is.
nhmonteur
@toon13 hoe is dat gemaakt dan dat scheurtje? Eigenlijk is alleen een nieuwe tankzender zetten een optie. Is het starten nu wel goed dan? Anders kan er toch nog ergens lucht binnen dringen
Fast Eddy
Ik denk dat je brandstofpomp de veroorzaker is.
toon13
@nhmonteur de mazout loopt nu nimmer terug voorlopig. Juist eens naar de filters gekeken en die stonden allebei een beetje los. Gelijk vernieuwd en goed vast gedraaid en voorlopig nog geen probleem.
toon13
@Fast Eddy brandstofpomp is niet nieuw meer maar toch nog niet versleten denkt de dealer.
Fast Eddy
Dat dachten ze bij de 8560 op mijn werk ook. Eerst nieuwe verstuivers er in gedaan maar nog steeds problemen. Toen hebben ze er een gereviseerde brandstofpomp opgezet. Daarna geen problemen meer gehad.
toon13
@Fast Eddy wat waren de problemen bij jullie? Slecht starten,...?
Fast Eddy
@toon13

Moeilijk starten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM 165 en hebben de trefwoorden brandstofpomp en start slecht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!