Illustratie van:

PZ CM 135 - PZ CM 135 - documentatie

Heeft er iemand nog documentatie van een PZ CM 135??

Deel dit topic

Reacties

jannie2001
Misschien op de site van greenland of kvernland. wat wil je weten? onderdelen? of gewoon als leuk
Wimsumar
Beste JanWimel: In onderstaande recente topic, een link naar het instructie-/onderdelenboek:

tractorfan.nl/topic/93081/
+1
JJ
@Wimsumar Wat de nieuwe TF al wel niet kan: Klik Hier voor document
Wimsumar
Beste JJ:

Quote @JJ:
Klik Hier voor document

Nou, daar heb je mooi niks aan.

Klik op onderstaande link en je krijgt er een schat aan gebruikerservaringtopics bij:

tractorfan.nl/machine/pz/…
JJ
@Wimsumar Weet niet waar jij uitkomt, als het goed is kom je bij pagina met het document. Als je daarop klikt zou je hier uit moeten komen: tip1.tractorfan.nl/pdf/…
Wimsumar
Beste JJ:
Quote @JJ:
Weet niet waar jij uitkomt,

Er staat dan wel een "document" (een P.Z. CM-135 handleiding/onderdelenboek) maar het is eigenlijk niet zo zinvol dat dat hier op T.F. in een databank zit. Immers, eigenlijk hoort de topicvraagsteller bouwjaar/serienummer van het apparaat bij zijn vraag te vermelden omdat nogal een modificaties/updates aan machines plaatsvinden waarmee dus ook 'het document' (jaarlijks) veranderd
+1
JJ
@Wimsumar Deels met je eens. Hoe groter de Database hoe meer de leden zelf kunnen vinden. Dat de vraag onvolledig is en de aangaven van het document dat ook is ben ik helemaal met je eens.
Echter is de letterlijke vraag documentatie van dit type maaier, alstublieft 😄
Wimsumar
Beste JJ:

Quote @JJ:
hoe meer de leden zelf kunnen vinden.

Je moet eerst al een aantal jaren intensief op dit forum mee doen om ongeveer te weten wat er zoal door middel van de zoekfunctie te vinden is. Daarbij moet je over stalen zenuwen beschikken om de zoekfunctie "uberhaupt te gebruiken/begrijpen.
Voor een nieuwkomer op het forum als de vraagsteller van dit topic zou een wereld open kunnen gaan, maar nogmaals, de zoekfunctie is een ramp!

On topic: Voordat ik de link van het instructieboekje plaatste had ik de topicvraagsteller eerst moeten vragen naar serienummer en/of bouwjaar van de machine aangezien hij nu wellicht verkeerde/onvolledige informatie voorgeschoteld heeft gekregen.
+1
JanWimel
@Wimsumar Bedankt, hier heb ik zeker wat aan!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
6