Upload PDF handleidingen - Machine lijst incompleet?!

Allereerst een groot compliment richting @tinus voor de nieuwe website; een fantastische basis voor de toekomst.

Ik heb een hele serie handleidingen van Deutz en Deutz-fahr die ik zou willen uploaden, echter de lijst met het selecteren van de machines lijkt niet synchroon met die van het machine overzicht. Ik kan bijvoorbeeld geen handleiding toevoegen voor het type Deutz D4006, wel voor de D4506.

Is dit een bekend probleem?

Deel dit topic

Reacties

Rozema
Overigens, is er ook een manier om de geüploade bestanden te beheren/wijzigen?@Tinus
+2
Tinus
@Rozema Yes, die is er:



Dat bolletjes menu is er bij elke PDF die je zelf hebt geplaatst (als het goed is).
+1
Tinus
Thanks! Probleem met de D4006 D6006 en nog 6 andere types van andere merken is opgelost, trouwens. Bedankt! Zijn van die foutjes daar kom je niet zo snel achter.
+1
Rozema
@Tinus Dank! In deze fase is het fine tuning, in de loop van de tijd wordt de site steeds beter.

Ik ben erg onder indruk van de website, het heeft de nodige bloed, zweet en tranen gekost (waarschijnlijk meer dan we denken), maar goed te zien dat we nu zo'n mooi platform hebben
+1
Tinus
@Rozema Dank! Ik vind het fantastisch werk om te doen hoor en ga door tot ik zelf ook tevreden ben (dat duurt nog even :-)).
Rozema
@Tinus Kan het zijn dat er enige delay tussen het uploaden en zichtbaar zijn zit. Ik heb een PDF geupload die gekoppeld werd aan 20 types, bestand was behoorlijk groot.
+1
Tinus
@Rozema Ik heb zelf nog niet met groter dan 30Mb getest. Hoe groot is ie?
Rozema
@Tinus 98 😅
+1
Tinus
@Rozema Wil je het nog een keer proberen? Heb wat limieten verhoogd.
Rozema
@Tinus Aye, aye, captain! Hij doet het! Thanks 😀
+1
Tinus
@Rozema Top!
+1
Rozema
Rozema
@Tinus
Nog één vraagje, ik heb een aantal instructieboeken van de deutz 06 serie in het algemeen, heb je nog tips voor me hoe we deze het beste kunnen plaatsen? Evt alle types selecteren?
Tinus
@Rozema Ja alle types selecteren is het beste voorlopig. In de toekomst (zodra alle gegevens geordend zijn) kun je waarschijnlijk een hele serie tegelijk aanvinken, maar dat is nog toekomstmuziek.
Rozema
@Tinus Dank, we moeten natuurlijk ook iets hebben om naar uit te kijken 😉 Wellicht is t.z.t. dan een idee om de types te filteren, er staan nogal eens overbodige of dubbele types, maar goed, das voor later 😉
Rozema
@Tinus
En bij het verwijderen van gekoppelde types geeft hij de melding "undefined", ik zal later nogmaals proberen
Rozema
@Tinus
Mmm, het verwijderen bij een al geplaatste en gekoppelde PDF is niet mogelijk. Nog steeds "undefined" melding. Enig idee?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
2