Steek Tinus een hart onder de riem

Met dit topic zou ik graag zoveel mogelijk mensen willen aanzetten om een positieve reactie neer te pennen/typen naar Tinus toe. Hij verdient dit vind ik !!!

Hij is namelijk de man die sinds enkele weken een Tractorfan 2.0 heeft gemaakt. Is het vernieuwend, momenteel nog niet helemaal. Maar ieder ruimdenkend persoon kan toch merken dat er met het nieuwe TF 2.0 een positieve toon is gezet naar een TF 2.0 met een serieuze toekomst, met meer mogelijkheden dan ooit voordien.

Dat alles momenteel nog niet werkt is normaal, de site en het mogelijke potentieel is dus nog niet volledig zichtbaar of beschikbaar.

Blijkbaar zijn er mensen die dit helaas nog niet zien, of willen zien.

Ik wil dan ook zeggen: Tinus, je hebt een ongelooflijke prestatie geleverd de afgelopen maanden. Je hebt offers gemaakt, die niet makkelijk te nemen waren. Ik hoop van harte, dat je de weg die je hebt ingeslagen verder wil doorzetten. Sommige zien het niet, maar zullen het hopelijk snel inzien, dat dit de correcte weg is.

Oneerbiedige reacties, ik hoop dat ik ze kan verwijderen.

Deel dit topic

Reacties

+3
boegie
Precies! Een kritiek puntje geven is heel makkelijk. Waardering voor wat er tot nu toe neergezet is is zeker op zijn plaats!!
+2
ruud
Ik vind het zeer zeker heel knap en vind het mooi geworden!!
+4
peter-noblesse
Mijn bescheiden mening als webdesigner:
eenvoudig, overzichtelijk, makkelijk in gebruik, snelle navigatie, zonder teveel franje.
Zo zou elke site moeten zijn!
Grtz en respect!
+7
Fendt926Driver
Haha tinus vist onder een alias naar complimentjes. ( geintje)????????

Zonder gekheid. Heb geen flauw benul hoeveel werk een nieuwe website bouwen kost. Maar zijn betrokkenheid bij de site is fenomenaal. Ga hem op het trekker event in de traktorfan tent persoonlijk een pilsje aanbieden
+2
dirkao
Direct met bovenstaande reakties eens. ik ben nou eenmaal een digitale leek dus kan ook niet zeggen wat er veranderd of verbeterd kan worden. ikzelf heb altijd veel plezier aan TF beleefd, en heb ook vaak nuttige informatie gekregen als ik vragen had. dat wordt volgens mij met TF 2.0 alleen maar beter. verder zou ik Tinus ook wel een pilsje aan willen bieden,maar ik woon wat ver weg, dus : Tinus als je een keer in de buurt komt, dan nemen we er een handjevol.
+2
John k
Helemaal mee eens. Het is gewoon even wennen en hij past de boel nog steeds aan. Dus hier hetzelfde, mocht je in de buurt zijn dan drinken we er eentje.
+2
kerstrunner
Helemaal mee eens. Ik begrijp al het nieuwe nog niet helemaal,en vond de oude makkelijker,maar dat probleem had ik met Kapaza ook toen die hun site hebben verandert,en ondertussen gaat dat ook allemaal even vlot. Dus met wat geduld en ogen open houden zal het wel in orde komen.
Het geheel ziet er wel veel frisser uit dan de oude site!
+3
DANOONTJE POWERR
Ik ben het helemaal met je eens dat we niet moeten zeuren over de site waar iedereen nog wat aan moet wennen maar we mogen best kritisch zijn want als we niet aangeven waar we tegen aan lopen dan kan het ook niet aangepast worden.
+1
Fordje4600
Een keer wat anders
+1
NHfotografie
T is ff wennen, maar inderdaad veel dingen zijn sterk verbeterd! Knap werk!@Tinus
+1
robert956
Het is ff wennen maar, ik zeg petje af voor@Tinus wat hij heeft neer gezet ik hoop dat tractorfan zo lang mogelijk blijft bestaan
+1
robbin lamers
Ben het hier helemaal mee eens. En dat we daar aan moeten wennen ach ja, dat hoort erbij.
+1
Ford 2000 Ruben
Mee eens, het is natuurlijk een hele verandering en er zullen gerust dingen zijn die nog geoptimaliseerd moeten worden maar dat zal je blijven hebben. Ik heb respect voor het vele werk wat Tinus er nu al in gestoken heeft! Ga zo door! 😄
+1
PeterD219
Ik begrijp deze discussie niet helemaal. Vergeleken met de vorige opzet van TF vind ik deze site een hele professionele uitstraling, makkelijk en overzichtelijk. Tinus "Keep up the good work".
+1
Helemaal mee eens, zoveel werk verzetten verdient geen commentaar
+1
Siete
Nou reageer ik niet heel vaak op dit forum. Ben zeker geen "vaste naam" bij de reacties, maar wat ik wel even kwijt wou is dat ik het persoonlijk geweldig vind dat er (meteen) meteen wat wordt gedaan met sommige suggesties of reacties . Neem bijv de "nieuwste foto's". Las dat daar ook een opmerking over was, en zag ook vrij snel daarna alweer een wijziging op de site. Volgens mij is Tinus zeer goed bezig, en luisterd hij ook zeker naar serieuze verbeter dan wel aandacht puntjes. Azijn zeikerds houd je altijd, maar vandaar ook dat het spreekwoord "de beste stuurlui staan aan wal" helaas toch elke keer weer blijkt te kloppen.

Mvg,

Siete
+1
valmet 605
Ik moet nog steeds wennen maar geweldig respect. Denk dat@Tinus kruipend over het trekker event moet. Pilsjes! !!!!!!
+1
Tom VB
👍🏻👍🏻
+1
mklok
Ik heb geen verstand van web site maken e.d. dus daarom petje af voor deze mooie site. Je moet er maar aan staan om zoiets neer te zetten.
+1
Albert Peters
Helemaal mee eens
+1
Die Tinus is een beste kerel en zeer knap war hij hier neer zet.
Respect.
+1
JD6930
Quote @JohanFannes:
Ik wil dan ook zeggen: Tinus, je hebt een ongelooflijke prestatie geleverd de afgelopen maanden. Je hebt offers gemaakt, die niet makkelijk te nemen waren. Ik hoop van harte, dat je de weg die je hebt ingeslagen verder wil doorzetten. Sommige zien het niet, maar zullen het hopelijk snel inzien, dat dit de correcte weg is..

Hier sluit ik mij volledig bij aan! 😉

TOPwerk @Tinus !
+1
bart99
Het is niet makkelijk om het voor iedereen naar wens te maken, maar naar mijn mening is het er op vooruit gegaan! Top werk @Tinus !
+1
Fordje4600
Het is even wennen ja maar ik vind de site heel mooi geworden en iets waar je echt trots op mag zijn. ik vind alleen de lijst met topics een beetje raar dat vond ik bij de vorige site beter. ik post veel fotos met mijn mobiel, fotos posten is echt goed verbeterd 😀
+1
Fiat110-90 DT
@Tinus In een woord een Top Site! (Oke misschien zijn dat er toch twee 😉 ) Kleine verbeteringen zijn er natuurlijk altijd maar dat is ook goed. Bravo! 😄
deerefan
Ik mis een refresh knop bij de toppertjes 😉
harald vrieling
Mooie site veel gebeurt
willemnh
Een dikke duim

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
28
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
2