Update: verbeteringen in zoekfunctie

Bij de topics zijn nu ook alle reacties opgenomen in de tekst die doorzocht wordt. Dit geeft veel betere zoekresultaten. De preview teksten zijn ook iets verbeterd en de topics die inmiddels verwijderd waren worden niet langer getoond in de resultaten. Daardoor werken de links in het topic-start formulier ook allemaal weer.

Ik kwam er ook achter dat de bladerfunctie in het forum niet getoond werd. Dit is ook opgelost.

Deel dit topic

Tinus

Reacties

kerstrunner
Is inderdaad beter,bedankt.
(Slaap jij soms nog?)
Tinus
gkgerbengk
@Tinus Als je een bedrijf op wilt zoeken en je klikt op een letter bijvoorbeeld L in de 'blader op naam' categorie, dan veranderd het 'toon bedrijf' balkje van groen naar wit. Nu wil ik dus een loonwerker op zoeken en omdat er dus 300 in de lijst staan druk ik op zoeken maar dan gebeurt er dus niks. Is overigens bij 'blader op categorie' ook zo.
buorman
Bij mij werkt de zoekfunctie [meestal] niet, op prikkebord wel.
Doe ik wat fout of werkt hij bij jullie ook niet?
Wou wat zoeken op bandenmaten, en daar moet er toch heel veel van op staan.
Bandencalculator downloaden lukt trouwens ook niet, krijg ik een foutmelding
jammermaarhelaas
Omdat ik via de zoekfunctie op TF allerlei resultaten krijg, maar niet wat ik zocht, ga ik meestal met dezelfde zoekopdracht naar Google, dan staat er in de juiste resultaten meestal ook een link naar TF, en daar klik ik dan op.

Dus zoeken in TF via Google, en dan blijkt dus dat TF heel veel te bieden heeft, want staat meermaals bovenin de resultatenlijst met goed bruikbare antwoorden.
+2
Koiter
@jammermaarhelaas inderdaad, vaak doe ik mijn zoekterm, en zet er 'tractorfan' bij achter, werkt zeer goed
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!