Illustratie van:

John Deere 1630 - Stuurspeling in stuurhuis

Ik heb sinds kort een JD 1630 en heb veel stuurspeling in het stuurhuis. De overige stuurdelen hebben geen speling. Ik kan bijna een kwart slag aan het stuur draaien voordat er actie komt aan de stuurarmen. Het stuurwiel gaat hierbij 5mm omhoog of omlaag. Ik heb het stuurhuis gedemonteerd en de lenkkolben, lenkkolbenstange en met führungsstuck ut het stuurhuis gedemonteerd volgens het werkplaatshandboek.
Nu zou de stuurspindel samen met de ventielhuizen eruit getrokken moeten kunnen worden . Echter dit lukt mij niet. Heb ik hiervoor speciaal gereedschap nodig of moet ik het eruit slaan ? Wie heeft dit eerder gedaan en wil mij verder helpen?
Volgende vraag is welke onderdelen de speling veroorzaken?

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1630 en hebben de trefwoorden john deere , stuurhuis , onderdelen en speling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
2