John Deere 6175R - Ervaring john deere 6175r

Hallo 😁

De trekker raakt versleten en zo zaten wij eens rond te kijken naar iets beters 😁

Ook prijstechnisch natuurlijk πŸ˜‰

Nu viel ons oog op een jd 6175r met adblue 😁

Heeft iemand ervaring met deze trekker, en weet je meer over de houdbaarheid en verbruik πŸ˜…

Dan hoor ik het graag 😁

Alvast bedankt 😁😁
stevenb

Reacties

stevenfendtje
Buitengewoon mooie trekker! zeer gunstig brandstof en adblue verbruik. 2 tot 3 % adblue tov vele andere merken die 10 tot 14 % verbruiken
mdoornekamp
Goede degelijke trekkers. Wat voor werk ga je er mee doen? De 175 is echt een forse ( bijna lompe) trekker voor 175 pk. Ik vind het formaat beter passen bij de R6195 of R6215.

De 6155R heeft bijna het zelfde vermogen en is wat kleiner en lichter.

De direct drive valt mijzelf wat tegen. De vario en powr quad zijn gewoon goed.
JD3010
@mdoornekamp Waarom valt de direct drive je tegen? Lijkt me beter dan de PQ, al heb ik niet mee gereden.
mdoornekamp
@JD3010 @JD 6430 The Best de direct drive werkt in de praktijk te traag. Hij schakelt wel 1 keer snel. Volgende trap duurt dan wat langer.

Grootste nadeel is dat je alle versnellingen door moet. Je kunt niks overslaan. Voor dat je op transport snelheid bent moet je 10 versnellingen door. Je krijgt een beetje het New Holland TM gevoel. Ik gebruik dan de automaat functie maar dan schakelt ie pas boven 1800 toeren. Ook op economisch stand.

Voor akkerbouw werk zoals ploegen is de direct drive wel geschikt misschien. Met transport werk dan wat meer geduld hebben.
JD3010
@mdoornekamp OkΓ©, nogmaals ik heb er geen ervaring mee. De PQ is alweer een oude bak waar weinig ontwikkeling meer in zit. Voor mij een reden om ook eens bij andere merken te gaan kijken.
Jasperfendt
@JD3010 AQ 😛
RobinBos
Quote Reactie van @mdoornekamp:
Ik gebruik dan de automaat functie maar dan schakelt ie pas boven 1800 toeren. Ook op economisch stand.

Maar dan rij je waarschijnlijk zonder last waardoor optrekken zo snel gaat dat hij het niet bij kan houden? Onder belasting ben je met een direct drive vele malen sneller op snelheid. Verder voordeel is dat hij efficiΓ«nter is dan een traploze transmissie. In tegenstelling tot enkele andere transmissies die de groepen automatich kunnen schakelen doet deze dat niet tijdens veld werk. Bijzonder vervelend als de aandrijflijn wordt onderbroken tijdens veldwerk.
stevenb
Wij willen met deze trekker zelf inkuilen met een opraapwagen, mest rijden en verder gewoon het zware werk verzetten πŸ’ͺπŸ’ͺ maar heeft deze laatste serie ook een goede bak πŸ˜… de eerste schijnen nogal eens kapot te gaan πŸ˜…
6530JD
@stevenb en wat voor trekker is het nu geworden?
Fendt926Driver
Ik hoor wel eens niet zo hele goede verhalen over de 7 serie. Loonwerker hier in de buurt heeft de trekker er om weg gedaan. Veel onverklaarbare storingsmeldingen die met de laptop te wissen waren. Maar die heb je in het land niet altijd bij je. Over de 6 serie hoor ik die verhalen niet.

Laatst handelaar gesproken die wou geen 7 serie 2e hands inkopen terwijl hij toch rond de 70 2e handse jd trekkers verkoopt. Op tf heeft iemand die oude trekker van die loonwerker gekocht misschien reageert die nog of zij het ook hebben met die storingen
+2
Tom VB
@Fendt926Driver
En wat voegt dit "Ik hoorde dat..." verhaaltje van je toe aan dit topic waarop tot nu toe inhoudelijk wordt gereageerd?
We weten nu onderhand wel dat je geen Deere fan bent en dat hoeft ook niet. Maar die eeuwige insinuaties en aanames met dat negatieve gebazel over dit merk mag je wat mij betreft achterwege laten want je raakt je geloofwaardigheid kwijt en dat is jammer.
Danku.
Fendt926Driver
@Tom VB sorry als jij het verkeerd opvat. Een kameraad van mij was de monteur bij dat loonbedrijf. Hij moest steeds die rot storingen oplossen. Heb niet compleet jd afgekraakt. Zeg zelfs dat ik het over de 6 serie niet hoor.
zal nooit jd rijden. Maar topic starter vraagt om info en ik meldt wat ik gehoord heb.
zal speciaal voor jou stoppen.
Tom VB
@Fendt926Driver
Waarvoor dank
Ties6210
@Fendt926Driver alleen de negatieve verhalen die komen naar voren de goede echter niet
mini loonwarker
Bij een kameraad van mij hebben ze een 6175r hun bevalt het goed ze hebben er een 7830 op in geruilt dat was ook een autopower en hun vinden dat de 6r een beter autopower heeft .
+1
massey fendt
Rammel dingen
+7
walker1
@massey fendt tja, een echte JD is natuurlijk niet te vergelijken met jouw traptrekker.
AVA
Ik hoor eigenlijk alleen positieve verhalen over deze serie, bij ons in de buurt voornamelijk autopowr, hoor meer negatieve verhalen over voorgaande series, uiteindelijk kiezen ze toch weer voor jd, en die schijnen het best te doen...
John Deere 8345r
Hebben jullie deze trekker nog gekocht?
stevenb
Hallo 😁 door een tegenvaller met de koeien hebben ze helaas nog niets gekocht πŸ™ˆ wel hebben we laatst een jd 6175 op demo gekregen van groenoord πŸ˜‰ indd machtige trekker, rijd top en het verbruik valt erg mee 😁 maar zal helaas nog wel bij dromen blijven 😭😭
John Deere 8345r
@stevenb okΓ© dat is jammer maar liever zo dan de trekker wel gekocht te hebben en het eigenlijk niet kon. Komt vast goed! 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R en hebben de trefwoorden ervaring en adblue geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!