International 733 - Hoe verhelpen we een slecht werkende handrem

Wanneer we de handrem omhoog trekken gaat de tractor nog steeds naar voor en naar achter. Dus handrem werkt niet naar behoren. Handrem reeds bijgesteld maar dat heeft helaas niet geholpen. Maar ook de remmen zijn aan vervanging toe. Wanneer we de remmen vervangen, is dan ook de handrem terug in orde of werkt dit met een apart systeem? En iemand een idee hoe we de remmen en hoe we de handremvoering vervangen?
DBRaymond

Reacties

roy25798
Ik heb een 744 en ik moet ook de remmen vervangen ik heb het zelfde probleem als jou ik ga de wielen er af halen en het heele zootje ik heb natte remmen dus dat word nog een heele klus dus als je goede reacties heb heb ik er ook wat aan 😉
DBRaymond
Niemand die hier enige ervaring/kennis van heeft ?
Wimsumar
Beste DBRaymond:

Quote Reactie van @DBRaymond:
kennis

Staat toch in het onderdelenboek? Zie in jouw andere 733-remtopic:

tractorfan.nl/topic/91684/
+1
Tinus
@Oldtimer-fan misschien?
+1
Oldtimer-fan
Als die hetzelfde remsysteem heeft als een 423 dan zijn het droge remmen en werkt de handrem op het gewone remsysteem door middel van stangbevestiging aan de as die naar de remmen gaat. Als de remschijven zijn vervangen zou hij op de handrem ook gewoon moeten remmen.
Inter633-SA
Dacht dat 33 serie natte remmen had
+1
jo845xl
Als ik kijk naar de tekeningen op de site van caseih heeft deze hetzelfde systeem als bvb een 44 of een 45 serie .
Dus een handremband rond het diffirentieel .
Niet simpel om die band los te maken , hefdeksel eraf en evt rechtertrompet want om die band los te maken moet onderrin de bak zijn .
Dit antwoord geld dus ook voor roy25798 .
+1
Rickvh94
De band zit inderdaad rond het differentieel, hefdeksel moet er dan af, trompet eraf halen heeft volgensmij niet veel nut, de band zit aan de voorkant vast. de foto is gemaakt toen ik de steekas keringen lek had. (steekas zit binnenin geborgd met een plaatje) Voor de voetrem hoeft de hefdeksel er niet af.

(klik om te vergroten)

Links naast de bovenste tandwiel zit de handrem band. word aangetrokken door de as onderin
Jasper83
@Rickvh94 die ligt dus gewoon zeiknat in de olie?
+1
Rickvh94
@Jasper83 zonder smering alles naar de ....
Fordje4600
@Rickvh94 tering?
jim353
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!