New Holland TL80 - Heveltje op de rechter hefarm

Weet iemand wat dit heveltje voor nut heeft? Of ontbreekt er nog wat? Ik kan hem wel verstellen maar er gebeurt verder niks. Het lijkt erop dat hij op het hendeltje moet kunnen bedienen maar hij raakt hem verder niet.

Deel dit topic

jcb416s

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

nhmonteur
Dat heveltje is voor het instellen van je snelhef. Met die grote hendel draai het half ronde nokje los. Nu kan je hem zo verdraaien dat je de maximale hefhoogte in kan stellen voor het gebruik bij snelhef.
jcb416s
@nhmonteur dat dachten wij ook. Maar het maakt niet uit in welke stand hij staat, hij blijft helemaal naar boven gaan. Dat half ronde nokje raakt dat heveltje niet
nhmonteur
Bedien je wel de snelhef dan?
jcb416s
@nhmonteur ja met die knop in de rechter zijkonsole
Wilting NH
Is normaal gesproken idd voor je lift o mattic de maxiale hoogte kun je daar mee instellen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL80 en hebben de trefwoorden hef en bediening geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!