Foto's snel verplaatsen doen we samen!

Wat de titel zegt.

Er staan op TF veel foto's waar het merk/type van bekend is maar niet op de goede plek staan.

We willen natuurlijk allemaal dat TF zo geordend en informatief mogelijk wordt, hoe kunnen we dat bereiken?

Door samen te werken en samen te zorgen dat een foto snel verplaatst wordt.

Waarom niet aan een admin over laten? De eerste zin geeft het antwoord. 😉
Het is teveel werk voor twee man.

Dus nu stel ik voor: Zie jij een foto op de verkeerde plek en is het merk/type bekend/weet jij het zelf?

Kopieër de link naar de foto en plaats hem hier.
Verplaats de foto dan en hopelijk volgen anderen je voorbeeld.

BVD!

Deel dit topic

Reacties

JD6930
Krampe - ( nieuw type:) Big Body 740

tractorfan.nl/picture/972546/

John Deere - tractorpulling

tractorfan.nl/picture/971638/

John Deere - Prototype:

tractorfan.nl/picture/970699/

John Deere - 5730:

tractorfan.nl/picture/970022/
mike_v
Hier was toch al een topic voor? Of ben ik nu mis ...
JD6930
@mike_v

Er is wel eens een topic geweest, maar dat was toen ik admin was.
mike_v
Waarom dan niet gewoon daarin verder @JD6930 ...
JD6930
@mike_v

Heb ik al verwijderd.
1046
Tis ook heel simpel . 1 persoon kan et ook doen . De plaatser van de foto. Gewoon verwijderen en op nieuw plaatsen op de juiste plek.
jordi 1455
Quote Reactie van @1046:
Gewoon verwijderen en op nieuw plaatsen op de juiste plek.

Eigen foto's kun je zelf verplaatsen, je moet naar wijzig foto en daar kan je het type aanpassen.
erik9831
@1046 nog simpeler 😄 Klikken op de 3 bolletjes onder de foto (eigen foto), menu gaat open, en dan 'wijzig deze foto' selecteren. Daar gewoon de naam in veranderen en hij gaat naar de map waar je hem in wil hebben. (werkt niet voor een nieuw model, het moet een bestaande map zijn)

Alleen moet je het dan gewoon vriendelijk vragen aan de persoon en natuurlijk moet je hopen op wat goodwill van die persoon.
+1
1046
@erik9831 das waar ja . Zit nog met tf -1.0 in me hoofd haha
JD6930
Quote Reactie van @erik9831:
(werkt niet voor een nieuw model, het moet een bestaande map zijn)

Laat dat nou net het "probleem" zijn bij die foto's. Als het type op TF nog niet bestaat kun je het er ook niet naar toe verplaatsen. En juist daarom blijven vele foto's verkeerd staan. 😉
valmet 605
Maar nu???? Wat gaan we doen? Je kan neem ik aan beter een reactie naar de plaatser sturen kan die de foto verplaatsen. .. of denk ik te makkelijk?
JD6930
@valmet 605

Ja, je denkt te makkelijk. 😛
De plaatser kan zelf ook niks meer als een keer verplaatsen en hopen dat anderen volgen als het type nog niet bestaat op TF.

Die van het prototype kan nu je het zegt ook gewoon door de plaatser goed gezet worden. Oft moet zijn dat we hem naar het type van de trekker willen verplaatsen. Dan niet.
trean
@JD6930 plaatser van de foto kan tegenwoordig zelf verplaatsen. Dus je kan je eigen foto zelf verplaatsen. Volgems mij kan je niet meer met zijn 3 en verplaatsen.
JD6930
@trean

Ik weet niet precies hoe het met aanmaken van nieuw type zit. Plaatser van de foto kan in ieder geval niet zelf een nieuw type aanmaken. 😉

Laatst had ik een foto die naar een nieuw type moest. @jasperfendt heeft die foto toen ook verplaatst. Ik weet niet hoe ie op nz'n plek terecht is gekomen. Èèn admin weigerde de foto te verplaatsen, na een woordwisseling met Jasper was de foto opmerkelijk genoeg zelfs zonder reden verwijderd ondanks de toppertjesstemmen( heb hem gewoon terug geplaatst met steun van Tinus), kan zijn dat @Alex Miedema hem voor mij op de goede plek gezet heeft toen maar dat weet ik zo niet. Alex wil nog wel eens helpen verplaatsen.

@Tinus hoe zit dat met foto's verplaatsen naar nieuw type? Is dat nog mogelijk door met drieën te verplaatsen? Of moet daar echt altijd een admin bij aan te pas komen?
Of je 'tagt' 2 andere forummers die je helpen? Of werkt dat niet meer zo?
+3
TurnMeLoose
Omslachtig gedoe.... Werk hebben en werk houden 😅
kramer
erik9831
@kramer je kan het eventueel ook vriendelijk vragen ... Je kan misschien deze tekst even copy past doen. Veel mensen weten nog niet dat ze dit nu zelf kunnen doen.

"Je kan deze foto zelf verplaatsen naar de correcte map, rechts onder de foto staan 3 bolletjes. Als je op deze 3 bolletjes klikt, komt er een uitklapbaar menu. Hier moet je 'wijzig deze foto' aanklikken. Dan kom je op een nieuw scherm en daar kan je het Merk / type veranderen. Als je daar dan ...... ....... type gaat deze foto naar de correcte map.

Het zou zeer vriendelijk zijn van jou, moest je dit eventueel doen."

Heb een testje gedaan bij de 3 foto's die je hebt genoemd, we zullen zien hoe groot de bereidwilligheid is.
mike_v
Quote Reactie van @erik9831:
Het zou zeer vriendelijk zijn van jou,

Slijmbal 😁 . Als iedereen gewoon van de eerste keer de moeite zou doen om alles goed te plaatsen, was het allemaal geen probleem. Doe je het dan toch een keertje verkeerd, verwijder je hem en plaats je opnieuw. Maar dat is vaak te veel gevraagd lijkt het wel ...
JD6930
@mike_v , @kramer en @erik9831

Tis idd heel makkelijk als het type al bestaat.

Alleen vaak is het probleem dat het type nog niet bestaat. Als je dan een verplaatsing voorstelt moet je wachten tot een admin( eindelijk) de foto('s) verplaatst zodat je zelf de rest kan verplaatsen/de volgende keer goed kan plaatsen.
erik9831
@mike_v zelf ook al meegemaat dat het type bij de trekker staat op een beurs, maar dat het op tf net anders staat. Dan weet ik het helaas ook niet, maar vraag ik wel of iemand het correcte weet. Nu is dat beter, dat je het zelf kan veranderen. Gaat net iets sneller dan 😄

Slijmbal ... ja ben ik altijd 😁 beter vriendelijk proberen eerst en dan pas ontploffen 😄
mike_v
Type wat nog niet bestaat zou inderdaad ook makkelijk zijn om het zelf te kunnen toevoegen @erik9831. Maar dan krijg je natuurlijk weer een warboel aan "dezelfde types die net wat anders zijn". Zit ook nog steeds te wachten op mijn "JCB 435S Agri" onderverdeling. Maar ziet er naar uit dat alle shovels gewoon samen gegooid worden ...
+2
1046
@mike_v asjeblieft niet zeg eej. Dan krijgen bepaalde personen weer de vrije hand
mike_v
@1046;

Quote Reactie van @mike_v:
Maar dan krijg je natuurlijk weer een warboel

😉
JD6930
@mike_v

Das idd het probleem. Ik denk dat het met drieën moeten verplaatsen van vroeger daar wel een oplossing voor kan zijn, zolang er nog geen merkadmins zijn. Tuurlijk kan het dan ook nog wel eens mis gaan. Maar minder gemak als dat je zelf in je eentje het type toe kan voegen.

Maar als je nu op de admins moet wachten...
+3
jammermaarhelaas
Misschien toch maar even wachten op de oplossing die @Tinus uit de hoge hoed tovert. Want nu wederom beginnen met een foto-verplaats discussie is niet waar we op zitten te wachten gezien de slechte ervaringen op het vorige TF.

TF ziet er nu niet alleen anders uit, het werkt ook beter. Wat betreft de foto's zal dat ook wel goed komen lijkt me.
mike_v
Misschien wel, misschien ook niet @jammermaarhelaas. Ik weet niet in hoeverre er momenteel "merk admins" zijn, maar voor zover ik het zie gebeurt er weinig tot niets met verplaatsingen op dit moment.
jammermaarhelaas
@mike_v

Het zal ongetwijfeld beter kunnen dan het momenteel is. Gezien het feit dat er al heel veel goed werk verricht is aan TF zal dat ongetwijfeld ook verbeterd worden.

Ik pleit er daarom voor dit af te wachten in plaats van een discussie met ongetwijfeld goede argumenten, te ontketenen. Wanneer de verbeteringen zijn doorgevoerd, kunnen degenen met goede ideeën altijd hun stem nog laten horen.
+1
mike_v
Helemaal mee eens @jammermaarhelaas, maar vind wel dat er iets van gezegd mag worden.
+3
deeremeneer
Er is er maar een die zich nu weer druk loopt te maken over verplaatsingen en daar uiteraard weer een topic over meent te moeten maken. Wacht nu toch eens rustig af en geef @Tinus de tijd om zoals hij de laatste tijd steeds doet met een goede oplossing te komen. Continu dat gezeik om je zin door te drukken en dingen af te dwingen ik word er doodziek van!
JD6930
@deeremeneer

Ik weet meer over de stand van zaken achter de schermen bij Tinus als je denkt en ja ik geef hem de tijd het te ontwikkelen. Maar dat het nog niet klaar is betekent niet dat we nu maar alles moeten laten verslonsen omdat de admins weigeren foto's van merken waar hun niet zoveel mee hebben te verplaatsen of net niet die mapjes zien waar een hoop verplaats klare foto's staan. 😉 In dat laatste geval kun je het net zo goed even onder de aandacht brengen in de hoop dat ze er iets mee doen. Nu weet ik ook wel dat ze alst goed is een melding krijgen als er een verplaatssuggestie gedaan wordt maar blijkbaar is dat niet genoeg.

Je kunt alles nu wel stil laten staan maar dan is er straks alleen maar meer werk zodra er merkadmins zijn.

Bovendien zie ik hierboven weinig commentaar dus zal het niet zo erg zijn.
1046
@JD6930 als je meer weet . Waarom maak je er dan zo'n ophef over????
+5
TurnMeLoose
Dan weet meneer iwab 6930 ook dat wij nog niet alles kunnen verplaatsen en daar nog steeds bugs in zitten. Wat het niet makkelijker maakt.

Maar hee de admins hebben het altijd gedaan, niet dat ik daar mee zit overigens 😂
+1
mike_v
Quote Reactie van @TurnMeLoose:
hee de admins hebben het altijd gedaan

Je weet het dan toch zelf @TurnMeLoose, zolang leden maar niets mis kunnen doen 😂
JD6930
@TurnMeLoose

Kheb ervaring! 😉 😛
+3
Siete
@JD6930 En je denkt dat je met dit soort topics meer Admins (of mensen in t algemeen) bereid krijgt om naar je te luisteren? Jou naam hier op t forum (en o.a. het Lmf) is op voorhand voor velen (en ja ook voor mij) al een overduidelijk teken op een klaag en zeur topic dan wel reactie. Om in de strekking van een ander topic te blijven, het spreekwoord "met honing bereik je meer dan met azijn" is je niet bekend heb ik het idee...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
36
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
6