7

Is dit een nieuwe advertentie site met de weekelijkse verplichting tot vrachwagens kijken??

Is het de bedoeling dat we nu hier alles wat we te koop hebben staan aanbieden?
Ik heb altijd graag de site bezocht maar als ik iets nodig heb zoek ik ergens anders.
Het mooie van trekkerfan is als je vragen hebt dat je op een leuke spontane manier door andere bezoekers geholpen word.
Waarom er elke week weer vrachtwagen foto's tussen de topics staan terwijl trekker foto's (en dit is toch een site voor trekkers) op een aparte pagina staan. Ik heb ook iets met trekpaarden dan ga ik toch niet iedereen lastig vallen met paarden foto's.
Sorry voor de misschien wat te heftige reactie maar laten we deze site a.u.b. gebruiken waarvoor hij gemaakt is.

Deel dit topic

Reacties

Valt wel mee hoeveel te koop topics er zijn volgensmij. Heb er geen last van iniedergeval. Kijk er gewoon overheen.

Truckfan toppers is al erg lang iedere week. Een link naar de best bekeken foto's van die week op truckfan. Kan me daar ook niet druk om maken.

D'r zijn wel wat dingen veranderd waardoor het er niet beter op is geworden.

De gezelligheid was weer beetje terug maar begint weer wat af te nemen. Wat opvalt is dat dat juist gebeurd nu een aantal ''oude'' klagers ook weer actiever is de gezelligheid in eens ook keldert.....

Wat betreft de forumtopics heb ik geen problemen met wat er allemaal voorbij komt.

Agendapunten kunnen misschien wat aangevuld worden met weer de mogelijkheid om aan te geven of je gaat of niet.
+10
Quote Reactie van @JD6930:
De gezelligheid was weer beetje terug maar begint weer wat af te nemen. Wat opvalt is dat dat juist gebeurd nu een aantal ''oude'' klagers ook weer actiever is de gezelligheid in eens ook keldert.....

HOHOHO Hansje,

Er is niks mis met de sfeer hier! Het feit dat jij nu meerdere malen aangesproken moet worden op jouw reacties doet niks af aan de sfeer hier verder. Ik vind persoonlijk de nieuwe stijl van tf fijn en de ban van boemrang en tommie hebbden hier de sfeer volledig weer naar het positieve gedraaid. Het wordt echt tijd dat jij eens naar jezelf gaat kijken en niet alles op een ander afschuift!
Het valt me gewoon op dat de laatste tijd meer advertentie's voorbij komen.
Ik kijk nog steeds naar alle topics en probeer er iets van te leren en waar ik kan zal ik ook proberen te helpen. Ik zou het zeer jammer vinden als dit forum verloren zou gaan. Dit is gewoon de beste databank voor de trekker hobbyist. Al moet je wel soms de onzin antwoorden er tussen uit filteren, maar dat is op zijn beurt wel weer lachen.
Quote Reactie van @echte844:
Ik zou het zeer jammer vinden als dit forum verloren zou gaan. Dit is gewoon de beste databank voor de trekker hobbyist. Al moet je wel soms de onzin antwoorden er tussen uit filteren, maar dat is op zijn beurt wel weer lachen.

Kan het niet beter verwoorden! 😉
Over wat voor advertenties heb je het in de eerste plaats ?

Want te koop en gezocht staan volledig onderaan op tf, dus daar heb je toch niet echt last van denk ik. Of bedoel je het topic over dat extratrekker gedoe, en dan die foto die er geplaatst geweest is van zijn flyer ?

Ps: slaapwel, ik kruip er in voor mijn spierontspanners gaan werken 😄 zal morgen wel het antwoord lezen, of toch in de ochrend
+2
Maar waarom klik je dan op topics die je niet wilt zien? Of klaag je in de supermarkt ook dat ze daar dingen verkopen die je niet lekker vind? Geniet van wat je leuk vind en ga voorbij aan de dingen die je niet boeien.
@Alex Miedema

Zo is het! Dacht iedereen maar zo. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker en paarden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1
ONDERWERPEN