Gezocht: Massey ferguson 1200

Hoi,

ik ben opzoek naar een massey ferguson 1200.
liefst zo orgineel mogelijk en met hefinrichting
een beetje werk aan maakt niet uit.

M.V.G.
Hein van Mierlo

Deel dit topic

Reacties

kramer
Ik weet niet wat je er voor over heb, het is niet naast de deur.
mascus.nl/landbouw/tractoren/…
mascus.nl/landbouw/tractoren/…
MF 2725
@kramer Die zijn flink aan de prijs! 😄 Komt dan ook nog BTW en transport kosten bij.
MF 2725
Van de Riet in Ambt Delden heeft er nog een aantal staan, volgens mij.
Een paar maanden terug hadden ze er iig. nog 4 staan.
Informeer daar maar eens.
hein mierlo
@MF 2725 ik heb al contact met hem gehad en ik vindt dat die er veel voor vraagt als je kijkt naar de mankementen
walker1
@hein mierlo Dit zijn nou eenmaal geen trekkers die je voor paar centen kan kopen.
waarom perse een 1200? Ik zie in je profiel dat je nog maar 15 bent, wat moet je met zo'n groot ding? Kopen is één, maar dan komt het opknappen nog, denk eraan dat bepaalde onderdelen ook aardig aan de prijs zijn en moeilijk te vinden, het is echt niet te vergelijken met onderdelen voor een MF 135 die je bijna op elke hoek nog kan kopen. Zo'n kniktrekker lust verder ook wel een aardige slok diesel.
MF 2725
@hein mierlo Ik weet niet hoe groot je budget is, maar onder de 8.000 - 10.000 euro koop je niet veel bijzonders. Een 1200 in redelijke staat ben je dat bedrag al snel kwijt.
Fendt926Driver
@hein mierlo v d riet wordt elk jaar duurder met de inruil wat hoj staan heeft. Compleet door gerot en verroest maar we veel geld vragen.
is een 1800 niet wat voor jou?
deerejohn
Denk dat zoiets wel een mooi project is plus met het opknappen groeit i ook int geld
+1
Kees2030
Bijzonder als je als 15 jarige van je ouders gewoon even een grote trekker mag kopen van 10 rooitjes.
+1
Fendt926Driver
@Kees2030 waarom zou dat niet mogen?
Als ze paardrijden ( 2000) en een stal (1000) plus een heel jaar voer ( 1000) een aanhanger om met die knol te trekken ( 3000) iets een grotere auto moest er toch zijn lidmaatschap club startgeld concours lessen enz kom je ook al mooi in de richting.
mijn zoon is als 12 jarige begonnen met een 309. Na 2 jaar ingeruild voor een 614 loopt ook mooi richting de 10000. Maar ik kan hem ook op het bedrijf gebruiken en blijft ook wel van het bedrijf maar als hij meerijdt op het bedrijf dan wel met zijn trekker. Heerlijk toch een hobby hebben......
walker1
@Fendt926Driver Maar goed, dat kan omdat de mechanisatie en het sleutelen evengoed ook jouw hobby is.
Maar de gemiddelde 15 jarige kan geen MF 1200 kopen. Of hij moet een kwekerijtje op zolder hebben, maar van een krantenwijk gaat hij dat niet betalen.
Dus papa zal daar zeker wel in moeten bijspringen en het ook willen, of we hebben weer een dromert die bedacht heeft dat hij een 1200 wil en die wel ergens voor een knaak en een rol drop kan kopen.
+1
Wimsumar
Beste Walker1 e.a.:

Quote Reactie van @walker1:
een knaak en een rol drop

Ouderen begrijpen 15-jarigen niet. 15-jarigen begrijpen ouderen niet.
Maar een M.F.-1200 is toch helemaal niet zo gek gezien Hein z'n profielfoto?

gardentractortalk.com/forums/uploads/…
walker1
@Wimsumar Ja dat moet te doen zijn.
Maar misschien dat ik 15 jarigen niet begrijp, maar ik weet wel dat toen ik zelf 15 was en dit soort dingen wou, dat ik een klap voor mijn kop kreeg, moest maar sparen voor nuttige zaken 😄
Bovendien had ik als 15 jarige het geld ook niet voor een dergelijke aankoop en ik kende ook geen leeftijdgenoten die er wel genoeg geld voor hadden. Maar goed, mogelijk zwemmen de 15 jarigen tegenwoordig in het geld, ik zal wel ergens iets gemist hebben.
+1
Wimsumar
Beste Walker1:

Quote Reactie van @walker1:
klap voor mijn kop

Ja, dat waren tenminste nog eens tijden. Het heeft wel geholpen: Ik wil nog steeds geen M.F.-1200 hebben. Voor niets nog niet.
walker1
@Wimsumar hahaha, ik zou ook niet weten wat ik met zo'n lomp geval moest doen. ik rijd af en toe lekker een rondje met de MF 135. Is nog van opa geweest en is de trekker waar ik als jochie op heb leren rijden, is ook stukje jeugdsentiment en iets wat al lang in de familie is. Ik vind zo'n MF 1200 ook wel mooi om te zien, maar heb geen behoefte om er zelf een te hebben.
MF 2725
@walker1 Ik wel. 😄
Fendt926Driver
@walker1 als 12 jarige sleutelde ik al aan vaders 6 trekkers. Nou ja sleutelen..... ik bouwde de radios erin maakte waar nodig lampen er bijop. Schilderde bij na schades.
toen ik 15 was hebben we een opknapper gekocht die we opties helemaal uitgedeukt en opgeknapt hebben en daarna nog 15 jaar op het bedrijf is gebleven. Later zelf steeds meer zelf machines gemaakt en uit elkaar gehaald. Dus is maar net waar en hoe je het begon maakt
walker1
@Fendt926Driver Ja, maar jou vader had al een bedrijf met 6 trekkers en een werkplaats en voor jou zoon geld nu hetzelfde. Maar als jij totaal niks met trekkers had en alles door de loonwerker liet doen en ook geen werkplaats bij het bedrijf had, zou je dan ook zo makkelijk zijn als je zoon opeens een dikke Fendt of MF wil kopen, terwijl hij dat van zijn zakgeld/bijbaantje absoluut niet kan betalen?
Fendt926Driver
@walker1 ja klopt. Heb je gelijk in
rommert14
@walker1 ik vond het al heel wat dat een kameraad van mij toen op zijn 15e een inter 383 kocht.
Fendt926Driver
@rommert14 buurjongen van mij kocht op 13 jarige leeftijd zijn eerste deutz trekkertje.
is nu 36 en heeft 32 deutz trekkers. Volledig opgeknapt in de schuur staan
dus waarom zou het niet kunnen
mandetrac12
@Kees2030 is beter dan achter de game boy etc.
fendt 512
Ik heb er nog 1 staan kijk maar op mijn profiel moet wel een nieuwe koppeling hebben
fendt 512
Ik heb er nog 1 staan kijk maar op mijn profiel moet wel een nieuwe koppeling hebben
ErikMFgek
@fendt 512 ik heb wel intresse wat is je vraagprijs?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
4