Agendapunt: Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek pagina in de agenda.

Deel dit topic

Reacties

JD6930
@JJ

Jij komt nog wel eens bij Jennissen toch?

Bij de veilinglocatie in Esbeek staan een Veenhuis gierton, twee Joskin karren en nog wat klein spul van Jennissen. Opruiming? Of is dat nog van dat faillissement?( of was dat niet Jennissen?)
JJ
@JD6930 Ben er wel eens ooit geweest ja.
Maar heb hier geen flauw idee van.
JD6930
@JJ

Ok.

Tis meest wel oud spul, zal misschien wel gewoon om er misschien voor een mooi bedrag van af te komen zijn, waarom ze dan in Esbeek staan, wat toch niet echt bij de deur is voor hun is maar de vraag.

D'r staat wel meer spul waarvan we denken, wat doet dat daar. O.a. een( de enige) vrachtwagen van een varkenshandelaar. Van de Kok staat er ook wat oud spul waaronder onderstaande JCB en New Holland verreiker maar ook een Paus van 6 jaar oud, een Mustang van een jaar of 7 en een Mustang van nog geen jaar met slechts 4 uur op de teller... Wat die daar doen...

Om van dat oude spul af te komen zal zo'n veiling wel iets zijn, maar een shoveltje van rond de € 20.000 met 4 uur op de teller... Ben benieuwd voor hoe hoog bedrag die weg gaat.

Ben van plan om op een van de kijkdagen wel even te gaan kijken wat er allemaal staat en betere foto's te kunnen maken ipv van achter het hek.
+2
JJ
@JD6930 Sluit me wel bij Walker aan. Je doet hier een hoop mogelijke situaties schetsen waarvan weinig mensen de exacte redenen en bedoelingen weten. Toen ik dit topic zag en las heb ik voor mezelf ook vastgesteld dat het spotten van bedrijven dus ook nadelen kan hebben.

Je praat hier over "oud spul" als ik dan even refereer aan jou befaamde bedrijf Bosmans dan is dit hoog modern en nieuw.

Waarom het is Esbeek staat? Weten doe ik het ook niet, Epic Auctions gaat waarschijnlijk deze machines veilen ga ik gemakshalve vanuit. Daarvoor hebben ze een locatie nodig. Zelf zitten ze aldus de website in Duizel en Leende gehuisvestigd. Dus gaan ze op zoek naar een terrein in de buurt als ze zelf de mogelijkheid niet hebben.
+6
walker1
@JD6930 Als je niet weet waar het precies vandaan komt en of het wel of niet failliet was, moet je vooral met dergelijke topics komen. Hoe komen de roddels in de wereld.
+1
JD6930

Foto van een JCB Verreiker


Foto van een Veenhuis Giertank


Foto van een Joskin Trans-space


Foto van een Veenhuis Giertank


Foto van een Joskin Trans-space


Foto van een Werktuigen Meerdere


Foto van een Joskin Trans-space


Foto van een Werktuigen Meerdere
JD6930

Foto van een John Deere 9780 CTS


Foto van een Machines Diverse


Foto van een Case IH Meerdere


Foto van een John Deere 7400


Foto van een Mustang AL 206


Foto van een John Deere 6210


Foto van een Weidemann accocoire


Foto van een John Deere 7400


Foto van een Mustang Interieur


Foto van een John Deere Meerdere


Foto van een Machines Diverse


Foto van een John Deere 9780 CTS


Foto van een Fendt 916


Foto van een John Deere 9780 CTS


Foto van een Fendt 916


Foto van een Case IH CVX 160


Foto van een Weidemann accocoire
JD6930
@Boerenjongen16 , @StijnTheDeereDriver , @DennisVanDerSteen , @deerefan

Ook een JD 8530, Case IH Magnum en ga maar door staan er.
eddyscania
Haha oude ton van jjj , heb ik nog mee gewerkt 6 jaar terug.......
JD6930
@eddyscania

Die twee Joskin dumpers komen ook van Jenissen. Jenissen heeft ze volgens ons pap alle drie zelf gebracht met Fendts. Zijn hier door de straat gekomen. Verder staat er veel van Van dommelen( iniatiefnemer van de veiling), de Kok en nog een hoop bedrijven.
Ties6210
Dit gaat vaarschijnlijk naar het oostblok polen, tjechien
+4
Epic Auctions
Beste Tractor fans

Bij deze wil ik even reageren als Epic Auctions zijnde op dit agenda punt.
De informatie die klopt in zo verre dat het om een bedrijfsreorganisatie gaat. Maar is geen verband met enig faillissement.

Er staan inderdaad ook veel machines van regionale klanten. Dit zijn machines waar ze geen gebruik meer van maken, niet meer nodig hebben, te oud zijn en niet meer voldoen aan bepaalde eisen. En inderdaad er staan ook een aantal nieuwere machines tussen. Voor een klant om een nieuwe machine te kopen via veiling maakt geen verschil, op de meeste zit toch nog een jaar fabrieksgarantie. Die blijft toch gestaan ook al worden de spullen op een veiling verkocht.
Voor klanten kan een veiling ook een uitkomst zijn als het gaat om de verkoop van hun machines. Nu hoeft de klant zelf geen reclame te maken, geen fotos te maken, er komt niemand over de vloer als het niet uitkomt en ga zo maar door. Voor deze klant verzorgt Epic Auctions alles. Wij maken fotos, verzorgen de reclame en we zorgen dat na de verkoop de klant optijd betaald word. Het enige wat de klant moet doen is de machine naar het veiling terrein brengen.

Het klopt dat we ook altijd op zoek zijn naar locaties om te veilen naast het vaste veiling terrein in Leende (langs de A2).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
5
GESPOT IN DIT TOPIC