Renault 681 - waar kan ik het hydraulic peil punt vinden

Hallo,
Ik heb recentelijk een renault 681 S gekocht. Alleen ik kan geen peilstof of bout vinden van de hydraulic olie. Iemand enig idee waar dit zit of hoe het er uit ziet?
Bedankt!
polvdv

Reacties

Wimsumar
Beste Polvdv: In onderstaande link het instructieboekje van seriegenoot Renault-781S. (R-681-S documentatie is niet te vinden, in vrij downloadbare vorm althans).
Deze heeft of een peilstok en/of een peilplug. Zie afbeelding op de bladzijde van het 200 heures onderhoudsschema.

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
valtra1
Hydrauliek en olie versnellingsbak is dezelfde. Peilplug ,origineel boutje met vierkante kop, zit rechts op de zijkant van de versnellingsbak, ergens halfweg de hoogte.
Een 681 S zou normale gesproken een peil stok moeten hebben rechts voor de cabine.
De stok zit aan de ontluchtings dop vast en in een omhoog staande leiding geschroefd.
Of er zit er een onder de cabine aan de rechterkant bij de tree plank
polvdv
Bedankt voor jullie reacties!. er lijkt idd een vierkante peilplug aan de rechterkant te zitten, dus ik ga daar straks mee aan de slag!
Wimsumar
Beste Polvdv:

Quote Reactie van @polvdv:
een vierkante peilplug aan de rechterkant

En die moet je precies niet hebben! Als ik me niet vergis valt er, bij losnemen , iets los in de bak!

Ik herinner me een peilplugje (sleutelmaat 10 en vlak achter het rempedaal) aan rechterzijde van de versnellingsbak bij een Renault R-56 en 651. Recent is het nog in een R-781-discussie geweest (maar die is na de vernieuwing van de websites van toneel verdwenen) waarin werd gewaarschuwd voor een nog andere plug bij nieuwere Renault-series.

Inmiddels de 781-topic gevonden:

tractorfan.nl/topic/88675/
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!