Illustratie van:

Ford 7840 - ik heb problemen met mijn linker pinker, is er iemand die weet wat hiervan de oorzaak is

Ik beschik over een Ford tractor 7840 van bouwjaar 1992.
Ik heb soms het probleem dat de linker pinker niet werkt. De 4 pinkers blijven dan wel nog werken.
Is er iemand die dit probleem ook al voorhad? Zou dit de schakelaar kunnen zijn of zou het een probleem zijn in de bekabeling?
Mijn eerste mening is dat er een probleem is in de bekabeling. Zou er iemand beschikken over een elektrisch schema van de pinkers? Ik zou dan eventueel zelf de bekabeling kunnen uit meten tussen de schakelaar en de pink boite om te lokaliseren of het probleem al of niet daar zit. Vriendelijke groetjes en alvast dankuwel voor de reacties.

Deel dit topic

Reacties

Fordje4600
Wat is een pinker?
Nick421
@Fordje4600 knipperlicht
erik9831
@Nick421 richtingaanwijzer 😃

Kan zijn dat er inderdaad een slecht contact zit in de schakelaar, iets met het relais en de bedrading. Maar als je hem gebruikt hoor je het relais dan tikken of niet ?
Corne S
@erik9831

Ik las eerst linker pink, dacht dat hij op het verkeerde forum zat:).
Wilting NH
@Corne S k dacht dat die het over een pokemon had 😂
dhaene
@erik9831 ik hoor hem tikken
Wimsumar
Beste Dhaene: Ik denk dat de zekering voor de linkerpinkers slecht contact in de houdertjes maakt. (Zekering uitnemen en de metaaldelen schoonmaken/schuren).
Fordje4600
Nu we het toch over richtingaanwijzers hebben mijn 4600 doen de richtingaanwijzers het goed behalve rechts. Als ik de rem intrap en naar rechts richting geef dan knippert het lampje onder het stuur niet en op het spatbord duurt het 3 a 4 seconden voordat hij weer knippert. Haal ik mijn voet van de rem af probleem compleet weg en alles werkt naar behoren
jaap-paulusma
Controleer de massa ook maar eens bij de lamp, en zorg er voor dat je pit er iets strak ingaat en het plaatje dat tegen de onderkant van je pit drukt ook goed schoon is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7840 en hebben de trefwoorden ford , elektrisch schema , pink en meten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
5