Aflevering van meerdere nieuwe John Deere machines aan Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. uit B



Vandaag leverde John Deere dealer GroeNoord Ag&Turf B.V. vanuit vestiging Groningen maar liefst 4 nieuwe John Deere tractoren en 1 John Deere frontmaaier af aan Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. uit Bedum.

Deel dit topic

Reacties

JD6930
Zo! Denk dak ook maar als Groenvoorzieninger ga werken. 😛

Brengt zo te zien goed geld op. 😃

Een laadcursus zou niet verkeerd zijn voor de chauffeur/andere medewerkers van Groenoord die daar aant laden waren als ik dat zo zie. 😛

Daar passen toch makkelijk drie van die tractoren op man. Gewoon die schotten voor d'r af gooien, en die voorste helemaal voorop zetten tegen het kopschot. Anders: Nieuwe dieplader kopen. 😛

D'n dieje lijkt aan de roestvlekken te zien z'n beste tijd ook wel gehad te hebben. 😛 (Of ze hebben hem altijd buiten laten staan). Heeft wel een kuip of wielkuipen zo te zien. Das dan weer mooi.

Kik< zo doe je dat! 😛

Foto van een DAF XF
+7
EA_MF
@JD6930 oké Hans, goed verhaal (wel vrij lang, zoals we inmiddels gewend zijn van jou). Ik zou een mailtje sturen aan GroeNoord dat je ze wel een lesje dieplader laden wil geven als ik jou was. 😆 👏
JD6930
@EA_MF

Te ver weg! 😃

En ik laad geen diepladers dus dat gaat niet. 😛

(Degene die hem geladen had op mijn foto trouwens ook niet meer. )
+22
walker1
@JD6930 Ik snap echt GjdK niet, dat hij jou niet een groot rijbewijs laat halen en op de trekker met dieplader zet. Ik wou eigenlijk zeggen dat de beste stuurlui aan wal staan, maar jij hebt werkelijk een geniaal inzicht hoe een dieplader geladen moet worden. Gewoon uniek, echt een gemiste kans voor deze wereld dat jij geen chauffeur geworden bent in het zwaar transport.
+1
ej-van-de-voort
@walker1

Je hebt mijn humeur weer flink ont positieve geholpen met deze reactie! Top
Sanderrr
@JD6930 En jij werkt in de mechanisatie? Dan weet je zelf ook wel dat het overal krap is, en dat je zo lang mogelijk met een dieplader moet kunnen.
En dan nog, je levert niet iedere dag 3 trekkers tegelijk aan een melkveehouder zonder geld.😛
JD6930
@Sanderrr

Nee. Mwa, ligt er idd aan hoe vaak je hem gebruikt. 😛

Bij dagelijks op de weg slijten die dingen nog wel eens wat sneller als dat ze maar een aantal keer per week van de dam afkomen.

Nu is de Kok niet echt een goed voorbeeld wat betreft de termijn dat een dieplader toe is aan vervanging, was daar meer vanwege de wens grotere tractoren te kunnen vervoeren en dus een kuip te willen maar een klein ontwerpfoutje bij nr twee te hebben gemaakt wat bij de terugritten voor een half lege dieplader zorgde waardoor twee 1/2 jaar later nr drie op de dam stond. 😛 Daar hangt de derde inmiddels alweer een jaar achter de DAF XF uit 2009( die overigens nog wel even mee moet gaan net als de huidige dieplader). 😛

Haha ja. Drie trekkers afleveren aan 1 klant komt niet vaak voor. 😛

Op de hierboven staande foto van de combi van de Kok( dieplader daar gloednieuw, 1e of tweede dag in gebruik) gingen ze denk alle drie op 1 locatie eraf maar was ook een trekkertrek dus dan ist logisch.

Bij de Kok staan er ook niet regelmatig drie tractoren op hoor. 😛 Komt vaker voor dat ie vol staat met shoveltjes als tractoren. Maar das ook een ander verhaal. Groenoord zal er misschien niet dagelijks mee op de weg zitten. Bij de Kok zit er 5 dagen per week een chauffeur op de grote DAF en die heeft ook wel een iets groter gebied waar ie komt. Die van Groenoord zal wss wel niet veel buiten hun JD dealergebied komen en niet zo'n lange afstanden maken. De DAF XF van de Kok rijdt heel NL, België en deels Duitsland door. Ook de CF is steeds vaker onderweg al is het bij die wel vaker alleen in JD dealergebied denk. De Iveco is ook regelmatig opweg, die komt ook door een groot deel van NL en België, al hangt daar ook al een oude wagen aan die een opknapbeurt gehad heeft vorig jaar en nu weer als nieuw lijkt( in tegenstelling tot de grote dieplader inmiddels die wel een likje verf kan gebruiken. 😃 ).
+2
CornelisJ90
@JD6930 Goed verhaal, lekker kort, doen we geen klote mee.
+3
GROENEDEERE
@JD6930
Dat je een sukkel bent dat weet ik dat gjdk een eikel is weten we inmiddels ook.
Zonder kopschot rollend materiaal vervoeren dan moet je wel kansloos zijn.
Een noodstop of achterop een file ingereden en jopie achter het stuur kan zn leven vergeten.
Dus pas voortaan maar ff op met je domme uitspraken door een concurrent naar beneden te halen tov gjdk.
Ben van mening dat bij gjdk meer amateurs en prutsers lopen dan menig ander dealer
+1
JD6930
@GROENEDEERE Er zit een net zo degelijke buis voor als dat plankje bij Groenoord hoor. 😉


Foto van een DAF XF
+2
GROENEDEERE
@JD6930 en dat helpt? Een stukje koker?
Hahaha
Bij je concurrent staat er tenminste een keurige vaste kopschot. En stast het achterwiel geblokkeerd.
Hou toch op met die gjdk de hemel in te gooien hoe hoger je hem gooit hoe harder ze zullen landen
JD6930
@GROENEDEERE of je nu een ijzere balk of zo'n plankje ervoor hebt...

En een gemiddelde chauffeur zet z'n lading int geval van tractoren aan kettingen en/of spanbanden aan beide kanten goed vast. Dan moet er wel heel wat gebeuren wil een trekker loskomen En die balk of plank omver douwen.

Bovendien staat er zoals ik al zei bij de Kok ook niet vaak een lading van drie tractoren tegelijk op. Vaak staan er shoveltjes, veegmachines, minigravers etc op de schotel. Al halen een paar shoveltjes of kraantjes ook al snel dat gewicht maar goed. Als er 1 of twee tractoren opstaan staan die ook altijd op het lagere gedeelte, vaak klem tegen het hogere stuk aan.

Bovendien krijgt iedere dieplader een type goedkeuring voor ie de weg op mag net als machines dus als dit zo niet mag werden ze zo niet verkocht.

Zou goed zijn als je eens niet alles zo serieus opneemt. Als je goed kijkt zie je emoticons of hoe heten die dingen tegenwoordig waaraan je kan zien dat ik er ook maar mee lachte en die eerste reactie dus echt niet zo bloedserieus was als jij misschien denkt. 😉

Zolang de dieplader aan hun wensen voldoet en door de apk komt zal het allemaal wel goed zijn en zal het mij 'n worst wezen of ze er nu twee of drie op zetten ook al lijken er drie op te kunnen. 😉
+5
CornelisJ90
@JD6930 Waar @GROENEDEERE op reageert is het feit dat je doet alsof ze bij GJdK het licht uitgevonden hebben. Ook kraak je anderen behoorlijk af terwijl aan de spullen van GJdK ook zat mankeert.

Je bent voor de rest geen onaardige jongen maar je hebt tussen de dag dat je geboren bent en vandaag wel een paar keer een verkeerde afslag genomen, want je spoort voor geen meter.

Probeer eens wat positiever in het leven te staan in plaats van altijd zo zuur te reageren. Is nergens voor nodig en je zal merken dat anderen je dan ook vanzelf aardig gaan vinden.
JD6930
@CornelisJ90

Dat over die oplegger van Groenoord was helemaal niet slecht bedoeld hoor. Een lolletje op nz'n tijd mag wel toch?

Het probleem hier is dat men hier alles wat ik over andereals g-jdk zeg meteen verkeerd oppakken en doen alsof ik niks verkeerd kan zeggen over g-jdk terwijl dat echt niet zo is. Tuurlijk is het daar ook niet perfect. 😉
+5
CornelisJ90
@JD6930 Het zal vast niet slecht bedoelt zijn, maar soms moet je eens bedenken wat je zelf bent voordat je oordeel geeft over anderen. Oordelen over iets waar ik zelf geen ervaringen mee hebt (zoals jij met een dieplader rijden bijvoorbeeld) doe ik niet. Zo zal je mij nooit horen zeggen dat iemand verkeert maait of wat dan ook, ik heb er geen verstand van dus bewonder het alleen vanaf een afstandje. Als jij dat nou ook doet over dingen die je zelf niet kan, word je ook serieuzer genomen als je praat over dingen waar je wel verstand van hebt.
GROENEDEERE
@CornelisJ90
Dank je
Jij hebt het beter kunnen verwoorden dan ik.
+1
valmet 605
@JD6930 heb je er al wel eens over gedacht om in de politiek te gaan? Jij kan vast Rutte opvolgen. O ja... ben laatst in bladel geweest. Ook vestiging van gjdk bekeken. Jij bent vast nog niet bij groennoord geweest. 😆
+2
Siete
@valmet 605 Hij kijkt/ denkt/ praat niet verder dan zijn neus lang is joh. Een aangezien hij nogal eens het deksel op de neus krijgt, is dat niet zo hele ver.....

Mvg,

Siete
JD6930
@valmet 605

Bladel staat niet veel. Occasions staan meest in Esbeek. Het pand... tja. ... 😛 heb me wel eens afgevraagd of ze het niet beter plat kunnen gooien en een nieuw pand zetten. Is beetje krappe donkere werkplaats enz.

Wat dat betreft hebben ze het met de andere vestigingen beter voor elkaar.
varken
@JD6930
Je mist punten in deze tekst van je
Quote @JD6930:
Nee. Mwa, ligt er idd aan hoe vaak je hem gebruikt. .... daar ook al een oude wagen aan die een opknapbeurt gehad heeft vorig jaar en nu weer als nieuw lijkt( in tegenstelling tot de grote dieplader inmiddels die wel een likje verf kan gebruiken. 😃 ).

+4
erik9831
Ik stel voor, dat we allemaal elkaars handje vastnemen en uit volle borst dit liedje meezingen.

+2
SJB533
Manmanman....
+1
B - W
@SJB533 soms heb je het idee dat je ogen je bedriegen haha
+5
TurnMeLoose
Ik kreeg al ontwenningsverschijnselen, wat heb ik dit toch "gemist"
jehan
@TurnMeLoose hahaha inderdaad het ging lang goed ja ..
+3
deeremeneer
Misschien is het het beste als men maar gewoon niet reageert op @JD6930 . Hans zal uit zichzelf niet stoppen met zijn manier van reageren. De enige naar wie hij misschien luistert is @Tinus en die heeft hem pas al gewaarschuwd. Commentaar of tips hoe te reageren van onze kant lijkt alleen maar averechts te werken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , tractoren , groningen en machines geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
5
GESPOT IN DIT TOPIC