John Deere 2040 S - Welke versnelling trekkertrek john deere 2040s?

In welke versnelling rij ik het best met mijn john deere 2040s in de 4 tons klasse met half gesleten banden en een zandbaan?
samie

Reacties

case-jannes
Lage groep 3e versnelling

Heb je Hi-lo?
jd user
Voor het behoud van je bak zou ik 2 laag doen.
case-jannes
@jd user in de 3.5 doe ik 3 laag en dan opschakelen met Hi-lo en als hij het zwaarder krijgt weer terug. Gaat hardstikke mooi en trekker kan het zat doen.
samie
@case-jannes zat ook zoiets te denken, we zullen zien wat hij vandaag doet
case-jannes
@samie succes vanmiddag👍
samie
@case-jannes @jd user ik vond het zelf super, ik heb ik 3 laag gereden en ook afgeschakeld naar LO na een tijdje. uiteindelijk had hij vermogen genoeg maar spijtig genoeg begon ik te springen waardoor ik eindigde op 68m, een filmpje volgt later nog,
jd user
Laat je ook even weten wat de beste keuze was?....
jd user
@samie Gefeliciteerd met je behaalde resultaat van 68 meter.Maar had je 2 laag en dan hi begonnen ,dan was je verder gekomen.Want dan hipt ie niet.denk ik.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2040 S en hebben de trefwoorden john deere en trekkertrek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!