Hoe weet je dat iemand is overleden

Beste Tinus,

Als een lid van TF te komt overlijden hoe weet je dat dan precies?

Deel dit topic

Reacties

+23
radium45
Bij defensie hanteerden wij de regel: als het hoofd minstens 10 cm gescheiden is van de romp mag je het slachtoffer als overleden beschouwen.
Maar dit is niet wat je bedoeld denk ik..
SJB533
@radium45
Dat is bij de brandweer...
marc102
@radium45 Doen ze bij olifanten ook heb ik begrepen. Als het lijf en de slachttanden van een olifant meer dan een x aantal meter van elkaar zijn verwijderd geeft een gps tracker een signaal af heb ik me laten vertellen 😀

wat bij olifanten werkt zal bij mensen ook wel werken...
Tinus
Normaliter komen die berichten via PB. Er zijn ook een hoop leden die niemand echt kent en waarvan zijn omgeving ook niet weet dat ze TF lid waren. Dan wordt het gewoon een stil account.

Naarmate TF ouder wordt moet er misschien wel iets voor gemaakt worden, maar ik ga eerst eens kijken met wat voor oplossing Facebook komt.
radium45
@Tinus op zich een goede vraag van SLB.
Facebook is daar inderdaad mee bezig en of al heel ver mee.
jordi 1455
Quote Reactie van @Tinus:
Naarmate TF ouder wordt moet er misschien wel iets voor gemaakt worden, maar ik ga eerst eens kijken met wat voor oplossing Facebook komt.

Toch niet dat als iemand niet langer meer actief is op tf na een periode dood wordt verklaard?
Tinus
Nee, maar ik hoop dat er een soort van social media register komt waarop mensen kunnen melden dat iemand is overleden, zodat profielen verwijderd of geanonimiseerd kunnen worden.
cyclonedriver
Bij facebook blijf je er gewoon op staan
Tinus
@cyclonedriver Ja, waardoor iedereen toch elk jaar weer herinnerd wordt aan je verjaardag. Niet wenselijk.
+2
jammermaarhelaas
@steyrlanzboy

Ik weet dat dit niet de hoofdzaak is, maar zou je je topic tekst even willen nalezen en de taalfouten corrigeren? Er stan namuluk besd veel vauwten voutun in
Tinus
@jammermaarhelaas Ik heb het e.e.a. maar even aangepast.
jammermaarhelaas
@Tinus

Is het tenminste duidelijk, bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
8