Gezocht: Stuurverstelpomp fendt 500

Beste mede tractorfanners,

Ik ben op zoek naar een tweedehands stuurverstelpomp voor een fendt 514c. Weet iemand waar ik die tweedehands kan kopen of weet u/je Iemand die zo iets aangeboden heeft? Laat het me even weten! Alvast bedankt.

.@fendt815

Deel dit topic

Reacties

Favorit614
Doet ie ut niet meer?
Of is hij lam.
Mocht hij het niet meer doen dan kun je in het dopje van kunststof een klein gaatje boren , en met een injectiespuit met naald olie bij vullen en het gaatje met kit dicht smeren.
fendt815
@Favorit614 hij doet het niet meer en hij staat de heletijd in dezelfde positie en je kan hem niet meer verstellen. We hebben meerdere keren geprobeert hem met olie bij te vullen alleen het werkt voor heel even en daarna is het weer weg
Favorit614
@fendt815 Aha dus echt lek.
zie net dat de onderdelen niet los leverbaar zijn .
Dus je moet een compleet stuurkolom hebben
fendt815
@Favorit614 ja dat denk ik ook ja

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt en kopen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
19
TREFWOORDEN