Iseki tu2100 word heet

Hoi

ik ben nieuw op trekker gebied
heb sinds een paar dagen een iseki tu2100

nu weet ik dat het erg warm is de laastste dagen maar de trekker geeft enorme hitte af

ik heb er geen tem meter op

vraag is dit normaal

wat veroorzaakt dit?

Deel dit topic

Reacties

nhfendt fan
Voel je die hitte als je hem belast of ook zonderbelasring en komt er koelvloeistof uit het overlooppijpje van de radiator lopen verder moet je wel bedenken dat je bij zulke trekker dicht bij de moter zit en zonder cabine voel je de warmte dus al vrij goed
Wimsumar
Beste Rinus 1973: Waarschijnlijk heb je bij deze Iseki een drietal controlelampjes op het dashboard. Deze zijn voor motoroliedruk, laadstroom en er is een 1 voor te hete motor.
Zoals NHFendtFan al opmerkt bemerk je bij deze trekkertjes al snel de vrijkomende warmte met de motor tussen je knieën.
Om wat wegwijs te worden met deze recente aanschaf is het raadzaam de motorkap eens te openen om de radiateur uitwendig te controleren en eventueel schoon te maken.

Hopelijk is onderstaande handleiding ietwat van toepassing op de TU-2100:

az-tech.at/aztech/downloads/…
rinus1973
Dankje voor deze reactie ik ga eens op onderzoek
rinus1973
Voel de hitte ook zonder belasting

lekt ook wat olie maar dat lijkt mij niet het probleem
nhfendt fan
@rinus1973 een beetje lekken is niet zo erg als wij moeten werken gaan we ook wel lekken haha wel af en toe eens peilen of er nog genoeg inzit en zou het koelvloeistof eens peilen en na kijken maar rij zelfwel eens op een tu 1500 en omdat je zo dicht op de moter zit merk je de warmte al gouw op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5
TREFWOORDEN