Zetor in Guinness Book of Records



Trekkerfabrikant Zetor staat in het Guinness Book of Records. Dat heeft de producent voor elkaar gekregen met een megagrote afbeelding op een perceel in Litouwen, gemaakt met een Crystal , die te zien moet zijn vanuit de ruimte. Reden voor de poging is het 70-jarig bestaan van Zetor.

Deel dit topic

Reacties

a3vandiejen
Prachtig gedaan, maar waarmee? , dan bedoel ik de lijnen.
+1
JohnDeere5085
@a3vandiejen"om de afbeelding te maken werd er een Unia Europe veldspuit achter de Zetor Crystal, de door Pininfarina ontworpen trekker, gehangen. De tank werd gevuld met de verf die normaal gesproken gebruikt wordt om lijnen op een voetbalveld te trekken."
ZetorTwente
@JohnDeere5085 De Zetor Crystal is naar mijn weten ontworpen door de Tsjechen zelf niet door Pininfarina...
JohnDeere5085
@ZetorTwente dat weet ik niet hoor, ik citeerde alleen de tekst voor @a3vandiejen
ZetorTwente
@JohnDeere5085 Waarvan citeerde je dan?
+1
walker1
Maar wat is er nu zo speciaal aan, ze hebben met een veldspuit een grote tekening op een veld gemaakt. Leuk dat het met een Zetor gedaan is, maar die spuit hadden ze achter elk willekeurig trekkermerk kunnen hangen natuurlijk. Met een veldspuit rondrijden vind nou niet bepaald een bijzondere prestatie waarmee een trekkermerk in het Guinness Book of Records moet komen.
Fendt926Driver
@walker1 ik denk dat ze met die verf de contouren van een zetor op een veld hebben gespoten zodat de afbeelding vanuit de ruimte zichtbaar was
walker1
@Fendt926Driver Nee het is niet eens de contouren van een Zetor, maar een logo van een land.
rommert14
@walker1 @Fendt926Driver Dit staat er in het artikel: Na twee uur en een kwartier was de afbeelding van het nationale symbool van Litouwen klaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0