Illustratie van:

Hanomag Perfekt 401 - Snelheid toeren teller motor

Hallo, wie kan me helpen? Ik zou graag opnieuw de snelheidsmeter of toerenteller in werking zien bij mijn perfekt 401. Van bij Jansen heb ik de overbrenging gekocht dat gemonteerd moet worden op het motorblok. Nu vroeg ik me af of bij mijn traktor iets zou afgebroken zijn omdat ik geen sleuf zie waarin die overbrenging moet vallen. Daaraan zit namelijk een "tand" over de breedte van de as.

Deel dit topic

Reacties

Foeske
Zojuist even gekeken, maar er zou idd iets uit moeten steken waar de overbrenging overheen hoort te vallen:

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Josken
Dat ziet er hetzelfde uit bij mij. Maar weet je mss ook hoe het er uitziet onder die adaptorplaat, in de motor zogezegd.
Foeske
@Josken zover heb ik het niet uit elkaar gehaald, bij mij is die overbrenging ook kapot, mag ik vragen wat je daarvoor kwijt was bij Jansen?
Josken
Geen idee, daarvoor moet ik mijn factuur eens zoeken 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Perfekt 401 en hebben de trefwoorden toerenteller en snelheidsmeter geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
8