Fendt 306 LS - Slecht starten bij n koude motor

Ik heb n fendt 306. Als de motor koud is wil deze slecht starten. Heeft iets onderdruk. Wat zouden jullie eraan doen om m goed te laten starten?
fendt-306

Reacties

gkgerbengk
Is dit alleen swinters of ook zomers als het 30 graden is?
+1
Wimsumar
Beste Fendt-306: "Koude motor''? We zitten midden in de zomer!
Affijn, begin eerst met het controleren/herstellen van de luchtfilter, klepspelingen en verstuivers. Meet/laat meten tevens de compressie.
fendt-306
Smorgens is de motor heel traag. Als deze gelopen heeft start hij vlot.....ook als t 25 graden is dan is dit zo
Wimsumar
Beste Fendt-306:

Quote Reactie van @fendt-306:
heel traag.

(Een filmpje zou handig zijn om het vanachter beeldscherm/toetsenbord te kunnen beoordelen).
Draait de startmotor dan traag?
appie1967
Startmotor laten reviseren daar los je meestal heel veel mee op ,er zitten 4 koolborstels in die zitten vrij dicht bij elkaar
al het slijtstof wat hier afkomt blijf er tussen liggen en vormt een geleidende prut wat er voor zorgt dat de startmotor veel te veel stroom gaat vragen wat een accu en kabels amper aankan dus te langzaam rond start en dus de kompressie eindtemp. niet haald
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS en hebben de trefwoorden motor en witte rook geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!