Illustratie van:

Lamborghini Racing 165 - Versnellingsbak rijdt niet voor uit

Hallo,

Ik heb hier een Lamborghini Racing 165 VDT. Als de trekker een uur of twee gewerkt heeft wil hij niet meer vooruit rijden in alle versnellingen. Achteruit doet het nog wel.

Met welke Deutz en Same modellen kun je deze trekker vergelijken?

Alvast bedankt,

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Ik heb even gegoogled op de motor van deze trekker en vervolgens dit bij Same ook gedaan. Lijkt mij gelijk aan een Same Titan 165..
+1
joop-same
@valmet6400power Deze bakken zijn gelijk Racing 165 en 195 Same Titan 145 - 160/165- en de 190 de 9 traps AUTOMAAT bak, het ledje (rode lampje) van vooruit op het display doet het ook
niet of knippert deze???
joop-same
Puma cvx power zie het bericht boven aan Valmet
Puma cvx power
@joop-same Ik ga er morgen naar kijken. Als hij knippert betekend dat dat er iets fout is?
Puma cvx power
@joop-same De lampjes knipperen als ik hem in zn vooruit zet. Als ik savonds al het licht aanzet wil hij ook niet rijden. Er zit nu een 85A dynamo op volgens internet staat er origineel 95 A op. Ik denk dat ik eerst een zwaardere dynamo moet opzoeken om dat uit te sluiten. Daarna zou ik graag de bak kalibreren hoe doe ik dat? Wat kan de oorzaak wezen van dit probleem?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini Racing 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN