Illustratie van:

Fiat 850 - Olie en filters 850 wie kan helpen en handleidingboek gevraagd

Beste weet jij soms welke olie ik op de versnellingsbak moet de 1ste dop op de vloer en de 2de dop tegen de zetel denk dat dit de tussenboit is en het 3de compartiment denk in de achterbrug of hydroliek ze hebben me wijsgemaakt dat hier allemaal gewone motor olie in mag klopt dit of heb jij betere sugesties dit is voor een oude fiat (someca 850) al bedankt op voorhand

Deel dit topic

Reacties

fiat850DTS
Beste.Je mag op de motor,versnellingsbak,injectiepomp,vooras,servo allemaal dezelfde olie doen.Ik gebruik 15w40 van texaco. Op de achteras is het normaal (oliofiat AF87) maar ik heb deze vervangen door T2200 van Q8.Deze is beter.Heb dit nagevraagt bij de fiat verdeler.
Wimsumar
Beste 850DT: In onderstaande link de gebruikershandleiding van de FIAT 850.
Gebruik in alle oliereservoirs S.T.O.U 15 W 30. Dit is een multifunctionele olie, geschikt voor motor, transmissie en hydraulisch systeem. Je hoeft hiermee tevens maar 1 oliesoort voorradig te hebben (en vergissing in gebruik is uitgesloten).

tracteurs-someca.fr/docs/850.pdf/
fiatfan
Je kunt een kopie van een handleiding bestellen bij oa. Wout van 't Blik
850dt
Al super bedankt in ieder geval

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 850 en hebben de trefwoorden olie en filters geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
10
TREFWOORDEN