Illustratie van:

PZ MH 80 S - Wat is het verschil met pz mh 80 E

Hallo,

Ik vraag mij af wat het verschil is tussen een pz mh 80 S hakselaar en de pz mh 80 E. Wat heeft de een wel en de ander niet?

Ik heb al wat gezocht op het internet , maar heb tot op vandaag nog geen antwoord op mijn vraag kunnen vinden.

Wie kan mij helpen ?

Alvast bedankt

Groet peter fendt

Deel dit topic

Reacties

deutzisthebest
Wellicht dat je meer informatie kan vinden in de handleidingen van die hakselaars.
Deze kan je hier vinden: kvgportal.com/W_global/PSI/… onder het kopje foragers, maize choppers en dan de modellen. Heb zelf ook even gezocht maar kon weinig verschil vinden. De s lijkt een groter vliegwiel te hebben, wellicht dat een kenner er meer van weet.
Wimsumar
Beste Peter-Fendt: Opvallend verschil tussen de MH80 E en de MH80 S is dat de "E" aanzienlijk zwaarder is. ( 505 kg ten opzichte van de 435 van de 80-S ). Waardoor dit gewichtsverschil ontstaat is me niet duidelijk geworden in het snel doorbladeren ehhhh,.... doorscrollen van de gebruikershandleidingen/onderdelenlijsten. Ik denk dat de "E" een zwaarder volgwagentrekhaak heeft. De hakselunit heeft bij beide 9 messen, goed voor 4,5 mm haksellengte. De 80-S heeft daarbij inmiddels het beukerplaatje bijgekregen.

MH 80E:
kvgportal.com/W_global/Media/…

MH 80S:
kvgportal.com/W_global/Media/…

P.S.:

De eerste generatie, het type MH 80 had overigens 12 hakselmessen(!)

MH 80:

kvgportal.com/W_global/Media/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ MH 80 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
13
TREFWOORDEN