Illustratie van:

Case International 856 XL - Speling op rechtervoorwiel zijn de lagers op te stellen of is dit een kw

Het rechter voorwiel heeft speling (fwd) is dit bij te stellen of moeten er dan nieuwe lagers in heeft hier iemand ervaring mee??

Deel dit topic

Reacties

Husqvarna
Waar zit de speling in ,hoeveel uur heeft ie. Hier is de naaf of dat ding waar ie op stuurt wel eens los gelopen, zit met 3 bouten vast onder en boven, even na lopen dus, als die niet vaak genoeg gesmeerd is kan daar natuurlijk ook ruimte op komen, zul je toch die konische lagers moeten vervangen.
Spiek856
4800 uur je kunt het hele spul
Iets bewegen ten opzichte van de as. Bouten die jij bedoeld zijn dat die verzonken inbusbouten ??
Husqvarna
@Spiek856
Bij de 956 zitten er onder en boven 3 bouten, in zo'n driekhoekje, die houd het fuseelager ofzoiets op de plek, misschien dat daar de ruimte op zit, dat moet je kunnen zien.
Husqvarna
media.kramp.com/kws/krampd_rd/…
Ik bedoel no. 14 ashuis, die zit met 3 bouten no. 13 vast. Daar zit een lager op boven en onder, zit daar de ruimte op of zitten de bouten los of.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL en hebben de trefwoorden voorwiel en speling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN