Gezocht: Tandarm pottinger hark

Bij onze Pottinger top 770A hark wil nog weleens een tandarm afbreken. Meestal vinden we die wel terug met het ophalen van het gras maar na de laatste snee is er helaas nog steeds een tandarm zoek. Ik ben dus op zoek naar, het liefst, een complete tandarm, dus de as vanaf de curve arm én het afneembare deel waaraan de tanden zitten, maar met alleen het afneembare deel ben ik ook al blij. Mocht je iets hebben en het kwijt willen, laat het me weten.

Deel dit topic

Reacties

hobbyboer
Huh, zoek?
Je bent hem dus niet tegen gekomen met bemesten en hij is ook niet in de invoer van de pers of opraapwagen blijven hangen? (hakselaar heb ik maar niet genoemd, want dat had je vast wel gehoord 😉 )
Wimsumar
Beste Hobbyboer:

Quote Reactie van @hobbyboer:
niet tegen gekomen

Komende herfst, tijdens het slootreinigen (maaien , maaikorven) komen alle zaken als weggeslingerde machinedelen, vermiste koeien, opengebroken kluizen en andere afrekeningen uit het criminele circuit, etcetera, etcetera, weer 'boven water'. 😉
hobbyboer
@Wimsumar Oja, dat kan ook nog.
Even niet aan gedacht, komt misschien ook wel omdat ik sloten gewent ben waar je hem wel zou zien liggen 😄
GerbertXL
Ik zit op de veluwe dus wegslingeren richting bos en nooit meer terugvinden is een reele optie.
Die mannen van pottinger schrijven met een vork dus ik had al de ergste vermoedens, navraag leert: 95 cm pijp met een speciaal profiel, 95 euro. Dikke vinger dat ik dat ga betalen. En dat is dus zonder tanden en tandhouders en dan mis ik ook nog steeds een stuk as.
Maargoed we hebben een nieuwe gefabriekt dus dikke kans dat ik 'm binnenkort terugvind. Het resultaat verdiend geen schoonheidsprijs maar het werkt.
GerbertXL
Een schopje naar boven. Niet omdat ik nog steeds een arm zoek maar omdat ik de tandarm heb teruggevonden een paar jaar later. Hij komt van een pottinger top 770a maar er zullen vast meerdere types zijn met dezelfde arm. Compleet, dus met tandem en zelfs met het stukje as daar de arm opgeschoven zit. Eén tand is wat gehavend maar ik heb ook nog 1 nieuwe tand liggen dus die mag erbij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN