Illustratie van:

John Deere A - Koopakking kapot?? water in de olie.

Nog niks geprobeerd

Deel dit topic

Reacties

Jasper83
Okee, en je wilt weten?
stefaanp
@Jasper83 is dit het zelfde als bij een dieselmotor die water in de olie?
Huuuuub
Bij zo een oldtimer kan er van alles aan de hand zijn, van iets eenvoudigs zoals een koppakking tot een gescheurde cilinderkop of zelfs ergens een koelkanaal doorgerot.

Als je het hier al moet vragen zou ik er een professional bij halen of iemand die veel ervaring heeft met antieke! Tractoren.
Fendt
Water in de olie is op te lossen. Koelvloeistof is andere koek dan is de koppakking kapot. Tenminste Ik verwacht niet dat hij water gekoeld is 😉
RobinBos
Is het geen benzine in de olie? Dikwijls blijft de vlotter doorlopen als de motor uit is waardoor het pijl in het carter extreeem hoog kan worden en de olie erg dun.
Wij draaien altijd de kranen dicht en laten de motor lopen totdat hij vanzelf uitvalt.
stefaanp
Koppaking is kapot
Weet er iemand hoeveel motorolie in de motor gaat

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere A en hebben de trefwoorden water in de olie. , koppakking kapot?? , we hebben een john deere a met water in olie.koppakking?? en heeft iemand daar ervaring mee? oplossingen? geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
8