Mc Cormick D439 enkel zuigerveren vervangen of ook cilinderbussen?

Mijn Mc Cormick D439 heeft een lage compressiedruk. Ik heb de cilinderkop eraf gehaald en de koppakking ziet er nog goed uit. Ik vermoed dus dat de zuigerveren versleten zijn.

Is het gangbaar dat enkel de zuigerveren vervangen worden of worden doorgaans meteen ook de cilinderbussen en cilinders zelf mee vervangen? Histoparts / Granit en anderen bieden de zuigerveren, cilinderbussen en cilinders immers samen in 1 set aan.

Kan ik visueel zien of de cilinderbussen nog goed zijn?

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Sommige zullen alleen de zuigerveren vervangen maar ik doe altijd ook de bussen en zuigers .
Wat je ook doet , je zult sowieso de drijfstangen moeten losmaken , kijk dan tegelijk ook de lagerschalen van de drijfstangen en de krukas na . Dan ben je voor een hele tijd gerust .
Wimsumar
Beste TFFKab: Als de cilinderbussen heel mooi als een spiegel glimmen, dan zijn ze slecht.
Jasper83
@Wimsumar je was me voor 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden lage compressie en zuigerveren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5