Mag een trekker over de N 44 / N499 / Knokkeweg ?

Vraag voor de Belgse leden. Zaterdag moet ik een eind door Belgie rijden met de trekker. Mag ik over de N44 / N499/ Knokkkewg?

Deel dit topic

Reacties

Dennis_dB
Nog een vraag de N36 / Ringlaan mag een trekker daarover?
Schluterfan
Ja je mag voor zover ik weet met een trekker op de knokkeweg. Die loopt van de expresweg e34 tot aan het (klote) rondpunt van aalter. Maar ik denk dat je er pas op mag vanaf de lichten van maldegem, daar aan garage de mey (BMW).
+2
fendt-vario
Gewoon proberen.
Dennis_dB
@Schluterfan
Bedankt voor je reactie, ik moet er net maar het laatste stukje over. De N36 weet je daar ook iets van toevallig?
Schluterfan
@Dennis_dB

En wat versta je onder de N36? Voor ons hier hebben al die banen een naam, dat is dan weer wat gemakkelijker dan al die nummers te moeten onthouden 🙃
mike_v
Achter iedere "naam" hangt normaal ook een nummer @Schluterfan 😉 . Zou voor de bevoegde instantie nogal moeilijk worden als ze al die namen moeten gaan verwerken. Dan is N... veel makkelijker. => nl.wikipedia.org/wiki/N36/_(Belgi%C3%AB)
Dennis_dB
@Schluterfan Het is allemaal gelukt hoor vandaag. Geen borden gezien dat ik er niet over mocht.
@mike_v
Volgens mij gaat dat over Nederland en niet over Belgie
JD6930
Als het niet mag zal er wel een bord bij staan dat het niet mag zou ik zeggen. Of werkt dat in Bels anders?

Hier zijn N wegen waar je wel en waar je niet over mag met een trekker of dergelijke landbouwmachines. Niet dat de meeste loonwerkers zich er iets van aan trekken als het niet mag maar goed! 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
25
TREFWOORDEN