International 724 - Stuur mechanisme van 4wd

Ik ben aan het kijken om een international tractor te kopen en ben uiteindelijk verliefd geworden op een 724 met 4wd maar wanneer ik kijk op tractor data zegt men dat het stuurmechanisme mechanisch is zowel bij 1n zonder 4wd als met. Klopt dit wel? Dit zou toch veel te moeilijk sturen? Nu had ik ook nog de vraag of ze een 824 4wd ook hebben gemaakt met de oude neus? Groetjes jonas
verstraete

Reacties

inter-Eric
Bij mijn weten hebben ze allemaal stuurbekrachteging die met 4wd zijn
verstraete
Dat dacht ek ook ;p
jo845xl
Ik heb eens gekeken op caseih en ihace , lijk mij precies wel dat ze 4wd gemaakt zijn zonder bekrachtiging , op de folder van 724 4wd staat bij optie : hydrostatic steering .
International856
Bij mijn weten hebben de 4 wiel aangedreven versies van de 24 serie allemaal stuurbekrachtiging, maar de stuurbekrachtiging op de trekkers met oude neus schokt wat meer als die met de aluminium neus.

En als je er al eentje vind met oude neus zijn ze aardig aan de prijs.
IHC-power
De 523 en 624 Allrad waren heel in het begin mechanisch gestuurd. Maar dat hadden dus enkel de allereerste. Er werd vrij snel overgeschakeld naar stuurbekrachtiging. De grotere types heb ik nooit zonder stuurbekrachtiging geweten.
charel 58
Het is een 2 wd,die hebben geen stuurbekrachtiging
schluterman
Ik weet inderdaad in het begin zijn er gebouwd zonder hydraulische stuurbekrachtiging. Maar de meeste zijn er met stuurbekrachtiging gebouwd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 en hebben de trefwoorden stuur en mechanisme geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!