John Deere 920 - Handgas loopt vanzelf terug

Bij mijn JD920 loopt het handgas vanzelf terug. Ik heb het idee dat de veer te weinig druk geeft op de frictieplaatjes. Wie weet hoe ik dit kan herstellen?

Deel dit topic

JoostB

Reacties

+1
jd user
Dan ben je niet de enige.Om de heleboel los te krijgen is het geduld hebben ,iedere dag inspuiten met kruipolie en je moet de holstiften eruit slaan met een hamer.Maar dan moet je de metertjes er wel uit halen ,anders kunnen die ook stuk gaan door de trilling/klap.Het is mij gelukt de boel los te krijgen.Heb nog geen nieuwe frictieplaatjes geplaatst.
Maar is niet een mooi systeem ,want meestal zit aluminium als een huis vast op de stang.
JoostB
@jd user OK Thanx, ik laat het eerst zo maar even. Ik had al een explode tekening gevonden en zag dat er idd niks vaster te draaien is.
trekkerdockter
Gewoon die steun iets krom buigen waar dat frictieplaatje tussen zit met een grote Baco,werkt goed en zo geregeld.
JD3010
@trekkerdockter En hoe wou je daar bij komen dan? Beter geen advies dan verkeerd advies.
trekkerdockter
@JD3010 gewoon die rechter zijkant losbouten 6 boutjes, als je zelf niet handig bent hou dat dan voor jezelf en reageer dat niet op mij af, ik heb zo al meerdere met dit probleem geholpen..
JD3010
@trekkerdockter Ik weet wel waar ik dat vinden moet hoor en weet zelfs hoe het in elkaar zit
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!