Illustratie van:

John Deere 2020 - Waterpomp demonteren en riem demonteren

Beste leden
ik heb niet zoveel ervaring
ik heb jd 2020 mijn waterpomp zit veel speling op dus hij loopt van tijd warm als ik hem veel belast
dus de vraag ik ga hem vervangen mijn waterpomp maar wie kan mij vertellen hoe ik het beste te werk ga
danku wel

Deel dit topic

Reacties

Patrick 2020
Ik weet niet of je ondertussen er al mee bezig bent geweest, maar hier een aantal tips. Motorkap verwijderen, koelwater aflaten, koeler verwijderen, koelvin verwijderen van de pomp, daarna kun je de pomp demonteren en reviseren. Je kunt revisie setjes krijgen voor een waterpomp, zit vaak een schoepje in, lagertjes, keerring, pakking. Na de tijd weer in omgekeerde volgorde te werk gaan.

Ik heb hem destijds laten reviseren bij de dealer. Bij mij was het schoepje kapot (kunststof), nu zit er een van gietijzer in.

Succes ben als je vragen hebt hoor ik het wel

(klik om te vergroten)

Nieuwe schoep, gietijzer

(klik om te vergroten)

Oude situatie, kunststof was afgebroken, koelwater circuleerde dus niet voldoende. Tevens was de thermostaat verwijderd..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2020 en hebben de trefwoorden waterpomp en speling op de waterpomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
4