Gezocht: Boventrekhaak 600

Beste tf'rs,

Ik heb vandaag een fendt 615 lsa e gekocht. Maar nu zit ik op de bank nog eens de foto's te bekijken zie ik daar toch geen boventrekhaak in zitten. Heeft iemand van jullie zoon trekhaak nog ergens in de hoek van de schuur liggen? Ook zoek ik het kleine kapje linksvoor vanonder van de motorkap.

Alvast bedankt

Gr Matthew

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Trekhaak heb ik wel nog liggen
van-der-loo
Wat moet hij nog kosten?
Fendt926Driver
Kapje heb ik volgens mij nog liggen. Wel gebruikt. Zal morgen eens kijken
Fendt926Driver
Heb 2 kapjes liggen 1 redelijk mooi andere iets gedeukt. Wat mag het kosten en waar in nederland moet die afgeleverd worden?
van-der-loo
@Fendt926Driver haha ja ik heb geen idee wat zoiets moet kosten, ik woon zelf in lamswaarde dus het zal opsturen worden denk ik. Of je moet zin hebben in een leuk ritje en een bakske koffie. Die staat in ieder geval klaar.
Fendt926Driver
@van-der-loo ja lamswaarde ligt niet helemaal op mijn route. Moet morgen naar abemec veghel. Maar dat is nog niet echt in de buurt zag ik wel. Anders als je in de buurt van veghel woonde had ik het daar wel neer gelegd
Zeemees
@Fendt926Driver

Misschien dat het al te laat is, maar @van-der-loo werkt zelf ook bij Abemec (andere vestiging), dus misschien dat dat even goed wel een idee is.
van-der-loo
@Fendt926Driver je mag het daar neerleggen, en zeggen dat het voor lamswaarde is, dan kom het wel terecht
Fendt926Driver
Jammer net te laat. Ben al geweest. Ben om 10.30 al weg gereden.
jammer had mooi gekund.
Fendt926Driver
Kan het wel opsturen. Kost met post nl 6.95. Met dhl 6 euro. En die bezorgen aan huis en met kiala 4 euro maar dan moet je het zelf afhalen bij een kiala steunpunt.
plaatje kost 7.5 euro en dan krijg je de mooiste......
van-der-loo
Je mag het opsturen. Gewoon met dhl, kiala hebben ze hier niet echt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , boventrekhaak , trekhaak , schuur en bank geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
6