Onderzoek naar nieuwe AGR apparatuur

Beste mesttransporteur,
Graag zou ik om uw hulp willen vragen bij mijn afstudeeronderzoek voor de afronding van mijn opleiding Commerciële Economie.
Wie ben ik?
Mijn naam is Helal Qadir, student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ter afsluiting van mijn opleiding doe ik onderzoek naar AGR apparatuur.

Wat vraag ik van u?
Om uw mening. U kunt uw mening, die zeer belangrijk is, laten weten door mijn vragenlijst in te vullen. De vragenlijst neemt circa 5 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan over: hoe u het transporteren van drijfmest ervaart, wat u belangrijk vindt aan de bemonsteringsapparatuur/AGR en welke wensen u hierin heeft. Hierdoor wordt de aansluiting op vraag en aanbod verbeterd met een nieuw product waar u in de toekomst baat bij kunt hebben.

What’s in it for you?
Allereerst heeft u mijn dank. Daarnaast verloot ik, als dank voor uw bijdrage, een geldbedrag van 40 euro en een volledig duurzame houten horloge ter waarde van 75 euro van het merk Swoody: swoody.nl/product-categorie/houten-horloges/

Ook kunt u in de vragenlijst zelf aangeven of u tussentijds op de hoogte wil blijven over de productontwikkeling of de uitkomsten van het onderzoek zou willen ontvangen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en zijn anoniem. Dit betekent dat een ingevulde vragenlijst nooit te herleiden is tot personen, noch door de onderzoeker, noch door de organisatie, noch door de hogeschool. Dit staat hoog in het vaandel bij mij.

Helpt u mij met afstuderen? Ik zou het enorm waarderen!
Indien u 5 minuten van uw tijd vrij wil maken en de vragenlijst wil invullen, klik dan op deze link:

nl.surveymonkey.com/r/BM2ZFLT/

Hartelijke groeten,
Helal Qadir
T: 06 30 21 84 54
E: helal.q@hotmail.com
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden drijfmest en toekomst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN