Telefoonnummer gezocht deutz 9005 bezitter

Beste tractorfanners,

Wie kan mij helpen aan het telefoon nummer van de 9005 bezitter van deze site:
members.tele2.nl/patrickvangenderen/9005.htm/

Ik heb namelijk wat vragen aan hem voor mijn trekker

Alvast vriendelijk bedankt

Deutz-5006

Deel dit topic

Reacties

oanejorrit12
@Deutz-5006 je kunt hem ook eve mailen 😉 en in de mail zijn telefoonnummer vragen. Mail adres staat erbij.
Deutz-5006
@oanejorrit12 klopt ak geprobeerd maar lukt niet
oanejorrit12
@Deutz-5006 Wat lukt niet?
Deutz-5006
@oanejorrit12 reactie hier op te krijgen
walker1
Het is de vraag of die man zomaar gebeld wilt worden, als er alleen een mail adres staat, betekend dat meestal dat men alleen contact via email wilt, of dat het mailen in ieder geval de voorkeur heeft. Anders had zijn telefoonnummer er wel bij gestaan.

Heb je je vragen over de Deutz al hier op TF gesteld?
Deutz-5006
@walker1 Daar heb je misschien wel gelijk in, nee dat kan ik dan misschien beter doen, alleen gezien hij een precies het zelfde project heeft gedaan leek het me gemakkelijk om even met hem te over leggen. ik zal de vraag ook eens op tractorfan stellen ja
walker1
@Deutz-5006 Oke, ik begrijp het. Tja als de mail niet beantwoord wordt is het natuurlijk ook vervelend.
Deutz-5006
@walker1 Klopt, heb een topic geplaatst, wacht dat wel eerst even af dan
MartinZaandam
Er zijn duizenden mensen, die wel een mailadres er, maar er nooit op kijken. Het kan ook zijn dat dit niet zijn dageijkse mail is, en hij maar één keer in de maand op kijkt. ik heb ook meerdere mail adressen.
Deutz-5006
@MartinZaandam klopt maar heb ik op het moment helaas niet veel aan
Henk 1120
@Deutz-5006 Misschien weet de plaatser van deze foto het nummer? tractorfan.nl/picture/17824/
Deutz-5006
@Henk 1120 ja dacht ik ook al, alleen is 2jaar geleden voor het laast actief geweest 😛
fendt2015
@Deutz-5006 ik zit ook op truckfan en daar staat ook dat ik -1 jaar geleden actief ben geweest wat natuurlijk niet waar is kijk er elke dag naar misschien is dit bij deze @deutz201 ook zo ?
walker1
@fendt2015 ik weet niet hoe het precies werkt, 1 jaar is natuurlijk afgerond en hoe het verder bepaald wordt weet ik niet, is het puur of je wel of niet ingelogd bent, of moet je echt iets doen als topic starten, reageren, foto plaatsen?
+2
MartinZaandam
Ik kom gelukkig uit een (oud)tijdperk dat we iets konden omdat we parate kennis hadden en we konden iets op poten zetten, omdat we de kennissen hadden (en hebben) die iets wisten. Als tegenwoordig iets niet op internet te vinden is "bestaat het niet" en als iemand zijn mail niet opent "heb je op het moment er niets aan". Geduld is een schone zaak en anders gewoon op je fietsie stappen (niet een electrische, maar gewoon zelf je benen bewegen) en naar de plaatselijke smid fietsen, misschien weet hij raad
+2
Deutz-5006
@MartinZaandam ik heb me informatie ook gewonnen uiteindelijk in mn kennissen kring. Ik vraag verder alleen om een nummer en zeg dat hij niet reageert, dat er iets niet bestaat enz. maak jij er van, plaatselijke smid ga je hier niet meer vinden. Gezien jou 'oude tijdperk' kun jij misschien beter nadenken over een elektrische fiets 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , deutz en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN