Deutz-Fahr Agrotron - Werklichten monteren op de standlichten, komt geen elektriciteit toe

Hoi ik ben eigenaar van een deutz-fahr agrotron 85 maar nu zit ik met het volgende probleem, ik wil 2 werklichten op de standlichten monteren vooraan, nu komen er draden toe in de standlichten voor deze werklichten denk ik maar ik weet niet hoe je op deze draden elektriciteit kan zetten, misschien ergens een schakelaar bij zetten of relais?
iemand dat weet hoe ik dit probleem kan oplossen
Met vriendelijke groet Simon
SVerstegen

Reacties

casejxu
Tussen de schakelaars op je dashboard( ik geloof de linker kant naast je stuur) zitten diverse schakelaars en blindstoppen. Deze er uit halen en daar onder vind je witte stekkers. Als het goed is is een van deze voor je werkverlichting.
SVerstegen
Oké dankjewel, ik heb deze stekkers geprobeerd zoals je zei maar er komt ng steeds geen elektriciteit op, zijn er ng andere mogelijkheden
casejxu
@SVerstegen zitten wel alle zekeringen der in?? 😉 t kan ook zijn dat er een configuratie stekker onder je dashboard zit
SVerstegen
Jap alle zekeringen zitten erin, en wat is dat juist zo'n stekker
casejxu
Hangt onder dashboard. kan zijn dat die los of juist vast moet.. Heb helaas geen voorbeeld staan om even wat foto's te maken. heb je wel stroom bij die witte stekkers?
casejxu
Is het trouwens een MK2 Of een MK3?
SVerstegen
Oké en als je deze stekker uit of in steekt heeft dit gevolgen voor andere functies? en ja dat heb ik en een mk2 denk ik
casejxu
Heeft te maken met toplampen op de breedte lichten. Dan word het een omschakeling van je koplampen 😉 deze moet los of vast zitten.
SVerstegen
Heb juist gekeken en zie deze stekker niet direct zitten, ik heb het dashbord eruit gehaald en nergens geen stekker gevonden kan dat
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!