Wij zoeken een mooi excursiebedrijf in Duitsland

Hallo allemaal,

Wij gaan binnenkort met onze klas Agrotechniek & Management op excursie naar Duitsland. We hebben al een paar fabrieken en een loonbedrijf waar we graag willen gaan kijken, maar we zoeken er ook nog een akkerbouwbedrijf of melkveebedrijf bij.
Nou was onze vraag of een van jullie toevallig een bedrijf weet wat open staat om het bedrijf te laten zien. Wij zoeken naar een bedrijf in Nordrhein-Westfalen of Niedersachsen. Het liefst van een Nederlandse eigenaar, of waar iemand is die in het Nederlands wat kan vertellen over het bedrijf.

Met vriendelijke groet,
De ATM-strijders

Deel dit topic

Reacties

deerejohn
In kleve zit een rundveeproef bedrijf , is dat wat
MartijnM71
Je zou Willi Brunen in Lobberich (net over de grens bij Venlo) eens kunnen proberen. Immens melkveebedrijf met ik geloof 1000+ dieren.

Flothend 38, 41334 Nettetal, Duitsland

+49 2153 2462

Geen idee hoe happig ze zijn op excursies, maar goed das een kwestie van vragen natuurlijk.
dx11
Wij zijn 2 jaar terug ook die kant op gegaan. Kan wel eens kijken wat ik er nog van heb. Mag me wel een mailtje sturen als je onze mooie plannen wil hebben. 3018415@aeres.nl

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden duitsland , loonbedrijf , management en melkveebedrijf geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
8