Trekkerweb: Negen suikerbietenrooiers in actie op veldag machinering Rheinland West e.V

Negen suikerbietenrooiers in actie op veldag machinering Rheinland West e.V  in Eschweiler Duitsland imposant om te zien

Deel dit topic

Reacties

+2
mike_v
@Tinus, wordt er de laatste tijd niet wat veel "nieuws" geplaatst? Het forum wordt meer en meer een reclame ding in mijn ogen?
Koiter
@mike_v Ben ik het wel een beetje mee eens @Tinus
+2
Tinus
@mike_v Ik was wat aan het uitproberen, ben er zelf ook niet helemaal tevreden mee. Veranderd binnenkort weer.
MaxxuM4ever
We worden wel erg overladen met nieuws en de activiteiten op Trekker web en agrifoto.
JD3010
@MaxxuM4ever Wees blij, is er nog wat te beleven, het is aardig stil hier.
MaxxuM4ever
@JD3010 dat idee kreeg ik al een beetje sinds de site vernieuwd is, zelf had ik ook meer moeite om dingen te vinden en gemakkelijk mede tf'ers te volgen, mijn activiteit daalde daardoor ook.
+1
Henk 1120
@JD3010 Dit komt misschien ook door het systeem van het duimpjes geven. Eigenlijk "een gemaks product." Je neemt nu minder snel de moeite om er iets bij te schrijven en daardoor wordt daar weer minder op gereageerd....
+1
Tinus
@Henk 1120 Overigens valt het met het aantal foto's / video's / reacties reuze mee in vergelijk met vorig jaar. We zijn wel echt 20% van al het bezoek kwijt, bijna alles wat via Google afbeeldingen kwam. Dit in verband met verhuizing van afbeeldingen server.

Wat ik van meerdere mensen heb gehoord is dat met name het feit dat er (nagenoeg) niet meer geruzied wordt er voor zorgt dat men het hier als 'rustig' ervaart. Daarbij reageerden de ruziemakers ook steevast op elk topic en op heel veel foto's. Maar de sfeer is er wel beter op dus dat vind ik persoonlijk wel fijn. Scheelt een hoop klachten.

Daarnaast is Prikkebord gexplodeerd qua bezoekers en reacties. Dus als je iets met melkveehouderij hebt dan zou ik zeker daar ook een kijkje nemen.

Ik zal zondag eens een topic openen met betrekking tot de nieuwe versie. Als je een vraag hebt die je daarin beantwoord wilt zien, stuur me dan een pb.
JD3010
Quote Reactie van @Tinus:
We zijn wel echt 20% van al het bezoek kwijt,

Zijn dat vaste klanten, of losse bezoekers. Zelf ervaar ik dat er een hoop vaste klanten niet of veel minder nog actief zijn. Daar hoor ik ook bij.
Tinus
@JD3010 Van allebei een beetje denk ik, kan het niet goed meten. Site bestaat natuurlijk al lang en er komen altijd mensen bij en er gaan (om heel veel verschillende redenen) altijd mensen weg.
+1
Henk 1120
@Tinus De sfeer is zeker beter en dat is fijn, en er zijn ook zeker veel nieuwe leden bij gekomen, maar ik hoop toch ook dat er op den duur weer wat van de "oude" leden terugkomen 😉
+1
a3vandiejen
@Henk 1120 Dat hoop ik ook Henk.
+2
Tinus
@a3vandiejen @Henk 1120 Tijd voor een online reunie!
+2
Henk 1120
@Tinus Er zijn zeker oud leden, die elke dag meekijken. Ik nodig ze hierbij uit om weer actief mee te doen...
+1
a3vandiejen
@Tinus Goed idee, gelukkig zie ik af en toe weer een Same liefhebber verschijnen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
7
TREFWOORDEN