Illustratie van:

Iseki TX 1510 - hef - pto

Hallo!
Ik heb net een iseki tx1510 gekocht. Nu heb ik gemerkt dat ik de hef met de hand kan omhoog tillen en ik vroeg me af of dat normaal is. De pto standen op de aanduiding bij de hendel kloppen ook niet, kan iemand mij de standen doorgeven (van beneden naar onder)?

vriendelijke groeten,
Simon

Deel dit topic

Reacties

ford3600fan
Dat je de hef omhoog kan tillen is normaal. De pto(aftakas) heeft 3 standen, ik weet niet meer of 1 onder of boven zit. Dit kan je zelf testen door naar de aftakas te kijken hoe hard hij draaid.
Andre150
Hallo, pto zit 1 beneden(van je af als je zit) en 2 naar achter. Middenstand is de neutraal
Wimsumar
Beste Scool: In onderstaande link de ISEKI-TX-gebruikershandleiding,.... ehhhh,... manual (Engels 😉 ).

Pdf blz 63: aftakastoerentallen (3 stuks).

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
scool
Bedankt! Zolang het geen chinese handleiding is 😉
nog een klein vraagje: ik heb wat axiale speling op mijn aftakas, ik schat een 2-2.5 tal mm, is dat normaal? Het is mijn eerste mini tractor dus ben wat dat betreft nog een newb
Wimsumar
Beste Scool:

Quote Reactie van @scool:
axiale speling op mijn aftakas

Niet dramatisch.

Zie pdf blz 73, 82 en 94:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 en hebben de trefwoorden hef , pto en manual geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!