Illustratie van:

International 1056 XLA - Vraag achter hef en start probleem

Beste mensen,

We zijn geïnteresseerd in een International 1056XL. Er zijn alleen twee probleempjes met de tractor.

Probleem 1: De achterhef wil alleen óf helemaal omhoog óf helemaal omlaag. Er dus dus geen halverwegen o.i.d.

Vraag: Waar kan dit aan liggen? Is er iets kapot of staat er iets niet goed ingesteld?

Probleem 2: Als de tractor een tijdje heeft stilgestaan, wilt deze niet goed starten. Als je de tractor geregeld start is er echter niets mee aan de hand (aldus verkoper).

Vraag: Waar kan dit aan liggen? Geeft de motor dan niet genoeg compressie en moet die gereviseerd worden of ligt het aan iets anders?

Als iemand wat weet hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,
Fred

Deel dit topic

Reacties

1046
Koop een trekker waar je je goed bij voelt . En nie 1 met al kleine mankementjes
Uruk
@1046 Verder ziet de tractor er goed uit, kleine dingetjes kunnen we wel zelf oplossen. Waarschijnlijk volgende week komt de tractor bij de dealer aan, dan kunnen we de rest bekijken wat er aan de hand is. We hebben nu een goede deal gemaakt, dat ze bij de dealer eerst een week ermee gaan werken en als die goed is kopen we hem. Dus deze keer gaat het niet (zo snel) fout. 😛
inter-Eric
Hef probleem , staat de bedieningsheldels wel goed? staat de linker hendel tegen de aanslag of helemaal naar beneden, staat hij niet op trekkracht regeling??

start probleem, kan zijn dat de brandstof via de retourleiding terug de tank in loopt (dit heeft een zuigende werking) waardoor de pomp te weinig brandstof heeft met starten?
Uruk
@inter-Eric bedankt voor de suggesties, ik ga dit bekijken als die bij onze dealer aankomt, hebben we alle tijd om 'm rustig te bekijken. (Denk volgende week).
Ton Ebbers
Probleem met hef niet in middenstand blijven staan: heb ik vorige week opgelost bij een John Deere. Oorzaak waren kapotte O-ringen in de hef- en daal-ventielen, en ik heb de ventielen met zittingen voor de zekerheid ook vervangen. Vervolgens alles volgens het boekje gemonteerd en afgesteld en nu werkt het weer perfect. Je moet echter wel weten waar je aan begint. Zonder een compleet werkplaatshandboek en een goede onderdelen lijst / tekening kun je het beter aan iemand met ervaring overlaten...
Uruk
@Ton Ebbers Bedankt voor je suggestie, ik zal het meenemen.

Als dat het is gaan we het wel proberen, maar de dealer wilt geen handboek verkopen. Zal dus eerst een adresje voor de handboeken moeten zoeken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1056 XLA en hebben de trefwoorden startproblemen en achter hef geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
59