Massey Ferguson 135 - Klep geleiders monteren perkins

Ik heb de oude klepgeleiders van een perkins 3.152 eruit gehaald om nieuwe te monteren. Iemand een handige tip hoe ik ze het beste erin kan doen? Met pers lijkt me zo link omdat je niet goed voelt of de geleider al aan het eind is. Hoop dat jullie wat tips hebben!
Hanjelle

Reacties

+1
Wimsumar
Beste HanJelle: Leg deze nieuwe klepsteelgeleiderbuisjes (een uurtje) in de diepvries. (Of hang ze aan een draadje even in de stiksofcontainer van -190 graden).

Klepgeleider als nr 9?

annatefka.com/perkins/folders/…
Hanjelle
@Wimsumar ja zoals 9. Ik ga de vriezer even proberen. Dat is makkelijker dan vloeibare stikstof vinden lijkt me. Hoop dat het lukt, ik had een van de nieuwen al kapot geslagen
Hanjelle
@Wimsumar ik heb het geprobeerd maar moet toch nog teveel geweld gebruiken om ze erin te krijgen. Sla ze kapot merk ik, ondanks dat ik op de draaibank een speciale pen had gedraaid. Moeten echt geperst worden dus ik ga maar op zoek naar iemand met een pers. Of even naar het revisiebedrijff. Kost wat, maar ik ben er eigenlijk ook wel klaar mee...
Wimsumar
Beste HanJelle:

Quote Reactie van @Hanjelle:
Of even naar het revisiebedrijff

Daar doe je verstandig aan.
Huuuuub
Sowieso naar een revisiebedrijf brengen, de geleiders moeten na montage vaak nog geruimd of gehoond worden, en de klepzittingen moeten dan ook altijd even nagefreesd worden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!