Illustratie van:

Massey Ferguson 6140 - MF 6140 verliest druk op koppeling.

Hallo,

Onze massey ferguson 6140 heeft wel eens last van dat de druk op de koppeling weg is.

Wanneer de trekker 's middags/ 's avonds in de schuur wordt gezet (op de handrem uit de versnelling) is er niks aan de hand, maar het wil wel eens voorkomen dat je 's ochtends bij het starten de koppeling helemaal in kunt trappen zonder druk. de trekker heeft dan na 15/30 min weer een beetje druk op de koppeling zodat je weer fatsoenlijk kunt schakelen.

LMB heeft er eens naar gekeken maar weet de oorzaak niet goed te vinden, ze hebben wel eens een olie leiding iets verlegt want die zou in een boog liggen...

Heeft iemand van jullie ook ooit dit probleem gehad of kennen jullie dit?

Ik hoor het graag van jullie!

Alvast bedankt 😄

Deel dit topic

Reacties

mfjens
Ontluchtings blokje kapot? of niet goed ontlucht?
Ontluchting sluit niet goed af .misschien lekt druk lager iets olie .die word hydraulische bediend.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6140 en hebben de trefwoorden olie , trekker , koppeling , druk , starten , handrem , schuur en schakelen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
8