International Harvester 844s lekke stuur cilinder

Beste,

De stuur cilinder van de international is lek, en ben nu op zoek naar iets of iemand die me kan helpen aan de benodigde informatie. Hij moet vervangen worden of als het kan gereviseerd. Maar ik beschik zelf niet over de kennis of omgeving om daar aan te beginnen. Ik hoor graag als iemand mij kan helpen. Ik kom zelf uit Haarlem Noord Holland.

Mvg Thijs

Deel dit topic

Reacties

echte844
Hoi Thijs. Als eerste is de vraag of de zuigerstang dus het chroom gedeelte niet beschadigd is?
Is deze nog glad dan kun je bij elke case IH dealer een standaard revisie set krijgen. dit is zelf makkelijk te repareren. Volgens mijn informatie zit Cees Rijkhof in Assendelft. hij zal je verder kunnen helpen.
1046
En als je het zelf niet aandurft kunne zij hem ook wel reviseren voor je
jo845xl
Dichtingen in de kop en op de zuiger vervangen gaat nog maar voor de dichtingen onderaan in de cilinder heb ik wel een hulpstuk moeten maken .
En hoe die kop eraf moet heb ik ook wel een tijdje moeten bekijken .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden lek , vervangen , lekkage stuurcilinder en hydraulische stuur cilinder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
24