Verschil tussen een Amerikaans en Europees model Kubota 2320 HST

Hallo,
Ik kan voor een goede prijs een nieuwe Kubota B2320 HST kopen . Deze komt van een veiling en is nieuw. Ik heb de aftakas gecontroleerd en deze is rechts draaiend, dus dat is OK.
Zijn er redenen om deze traktor niet te kopen ? Zijn er verschillen?

Bedankt voor alle tips !

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Is ongeveer hetzelfde als een 20 serie alleen dat je hier wel geen 23 PK uitvoering hebt ( 12-16-18 en 24 pk )
Zij wat lichter gemaakt tegenover de 50 serie , ongeveer 100 kg daarom wat goedkoper .
Zelf heb ik een 2230 HST nu is dat de 50 serie , deze hebben wel een bi-speed turn is wel zeer handig en je kunt er ook een cabine voor krijgen , ik denk voor een 20 serie niet .
De mijne kwam toen van Engeland ( pond stond toen heel goedkoop ) en heb er toch belgische papieren voor kunnen krijgen .
Als papieren en cabine niet belangrijk zijn en de prijs is goed moet je hem zeker niet laten staan .
jo845xl
Als je achteraf onderdelen nodig hebt ivm onderhoud of iets anders kan het misschien wel wat moeilijker zijn want of dat allemaal hetzelfde is als de 20 serie hier weet ik niet .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden kubota , aftakas , kopen , europees , veiling , kubota b2320 hst , amerikaans model en europees model geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
18