Mening gevraagd: Zetor 8011

Ik kreeg een aanbod voor een zetor 8011.
De man zegde dat zetor het beste is, ik vind dat maar een mening...
Zou er iemand mij kunnen overtuigen als zetor een goed merk is of niet?
Groet
Wouter

Deel dit topic

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Er is een bepaalde groep mensen die als ze iets te verkopen hebben erbij zeggen dat datgene het allerbeste is wat je maar kopen kunt, zo willen ze je paaien en overhalen.

Zoiets zegt niets over de betreffende koopwaar.
G210
Afhankelijk wat je er van verwacht en er mee wil doen, zijn best goede trekkers maar niet altijd even betrouwbaar
a3vandiejen
Ik denk dat je met ieder merk oude trekker wat geluk moet hebben, en hoe is hij in de jaren onderhouden.
Hier in het dorp heeft ook iemand een 8011 gekocht om op te knappen, die reden er vroeger melk mee. Die vindt het een hele betrouwbare trekker.
geoffrey
In onze streek word gezegt dat zetor een zetador is
geen goede ervaringen mee
+1
1046
Je vraagt zelf ook om meningen , maar wat voor de 1 goed is kan voor een ander slecht zijn, tis net hoe de ervaringen liggen, ga op je gevoel af, rij er mee , en ervaar
+3
echte844
De Zetor was van vroeger uit de beste oostblok trekker. dit omdat de Tsjechen een betere staalkwaliteit hadden dan dijvoorbeeld de Polen. Het zijn simpele robuste trekkers waar je net zoveel pech mee kunt hebben dan een Duits of Amerikaans merk.
Zelfs bij de Fendt dealer staan er trekkers in de werkplaats.
+1
Ikkes
Het zijn degelijke tractors , ik heb er ook een paar , het rijdt niet super schakelen en sturen gaat niet soepel , het is ook wat jeer mee wilt doen en van verwacht , onderdelen zijn goedkoop , ik heb pas van een trekker de remmen gereviseerd , kleine 250 euro alles compleet
walker1
@farmwouter Hoe serieus moeten wij deze vragen nemen? Tijdje geleden had je een vage vraag over Zetor algemeen. 4 weken geleden wou je nog een Ford kopen en ook een Deutz. week daarvoor had je 2 topics over een Renault.
Ga je van elke trekker die je ergens te koop ziet maar een topic starten?
+3
farmwouter
@walker1 ik krijg veel aanbiedingen en ik ken niet elk merk, en daar dient tractorfan toch voor? Of mogen we maar 1 vraag in een bepaalde tijd stellen?
walker1
@farmwouter Succes er mee dan, als je trekkers wilt kopen is het handig als je zelf ook wel enige technische kennis hebt. Als je alleen afgaat op wat ze hier allemaal roepen, dan duurt het niet lang voor je mooie miskoop doet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
437
TREFWOORDEN